پیام‌نما

وَلَا تَسْتَوِي الْحَسَنَةُ وَلَا السَّيِّئَةُ  ادْفَعْ بِالَّتِي هِيَ أَحْسَنُ فَإِذَا الَّذِي بَيْنَكَ وَبَيْنَهُ عَدَاوَةٌ كَأَنَّهُ وَلِيٌّ حَمِيمٌ * * * نیکی و بدی یکسان نیست. [بدی را] با بهترین شیوه دفع کن؛ [با این برخورد متین و نیک] ناگاه کسی که میان تو و او دشمنی است [چنان شود] که گویی دوستی نزدیک و صمیمی است. * * * اگر خلق با تو بدى كرد و زشت / تو با او نكويى كن اى خوش‌سرشت

۱ شهریور ۱۳۹۵، ۱۱:۱۶

بخشدار آبدان خبر داد:

مشکلات معابر و گازکشی روستاهای بخش آبدان رفع می‌شود

مشکلات معابر و گازکشی روستاهای بخش آبدان رفع می‌شود

بوشهر - بخشدار آبدان گفت: دولت تدبیر وامید توجه ویژه به روستاها دارد و در بخش آبدان نیز شاهد اقدامات بسیار خوبی هستیم و به زودی بسیاری از مشکلات رفع می‌شود.

به گزارش خبرنگار مهر، مسعود تنگستانی صبح دوشنبه در حاشیه دیدار با مردم روستاهای لوحک و گنوی از توابع بخش آبدان ضمن گرامیداشت یاد و خاطره شهیدان رجایی و باهنر و هفته دولت اظهار داشت: هفته دولت بهترین فرصت برای بیان عملکرد دولت تدبیر و امید برای اطلاع رسانی به مردم است.

بخشدار آبدان خاطرنشان کرد: در آینده نزدیک با همت مسئولان شاهد توسعه و عمران آبادی روستاهای بخش آبدان خواهیم بود.

وی اضافه کرد: مردم روستاها مشکلات فراوانی دارند و بخشداری آبدان تمام تلاش خود را به کار بسته تا هرچه زودتر مشکلات این دو روستا را حل کند.

بخشدار آبدان از گازدار شدن همه روستاهای بخش آبدان خبر داد و افزود: انشالله تمامی روستاهای بخش آبدان تا پایان سال از گاز طبیعی بهره مند می‌شوند.

تنگستانی در پایان به مشکلات این دو روستا اشاره کرد و گفت: با پیگیری‌های به‌عمل آمده به‌زودی مشکلات زیرسازی آسفالت کوچه‌ها، روشنایی معابر و گازکشی انجام می‌شود و مردم این دو روستا به‌زودی از خدمات دولت بهره‌مند خواهند شد.

وی به مردم این روستاها قول مساعد داد که مشکلات مردم این دو روستا را به گوش مسئولین ذیربط برساند.

کد خبر 3748318

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha