پیام‌نما

وَاعْتَصِمُوا بِحَبْلِ‌اللَّهِ جَمِيعًا وَ لَا تَفَرَّقُوا وَ اذْكُرُوا نِعْمَتَ‌اللَّهِ عَلَيْكُمْ إِذْ كُنْتُمْ أَعْدَاءً فَأَلَّفَ بَيْنَ قُلُوبِكُمْ فَأَصْبَحْتُمْ بِنِعْمَتِهِ إِخْوَانًا وَ كُنْتُمْ عَلَى شَفَا حُفْرَةٍ مِنَ النَّارِ فَأَنْقَذَكُمْ مِنْهَا كَذَلِكَ يُبَيِّنُ‌اللَّهُ لَكُمْ آيَاتِهِ لَعَلَّكُمْ تَهْتَدُونَ * * * و همگی به ریسمان خدا [قرآن و اهل بیت (علیهم السلام)] چنگ زنید، و پراکنده و گروه گروه نشوید؛ و نعمت خدا را بر خود یاد کنید آن گاه که [پیش از بعثت پیامبر و نزول قرآن] با یکدیگر دشمن بودید، پس میان دل‌های شما پیوند و الفت برقرار کرد، در نتیجه به رحمت و لطف او با هم برادر شدید، و بر لب گودالی از آتش بودید، پس شما را از آن نجات داد؛ خدا این گونه، نشانه‌های [قدرت، لطف و رحمت] خود را برای شما روشن می‌سازد تا هدایت شوید. * * * معتصم شو به رشته‌ى يزدان / با همه مردمان با ايمان

۱ شهریور ۱۳۹۵، ۱۵:۵۶

در گفتگو با مهر عنوان شد؛

اولین مبادله غرفه میان نمایشگاه کتاب تهران با یک کشور اروپایی

اولین مبادله غرفه میان نمایشگاه کتاب تهران با یک کشور اروپایی

نمایشگاه کتاب وین برای سال جاری ۲۴ متر غرفه رایگان و مبادله‌ای در اختیار نمایشگاه بین‌المللی کتاب تهران قرار خواهد داد. این اولین مبادله غرفه میان نمایشگاه کتاب تهران با یک کشور اروپایی است.

محمدرضا وصفی رایزن فرهنگی جمهوری اسلامی ایران در اتریش با اعلام این خبر به خبرنگار مهر گفت: پیرو چند جلسه رایزنی انجام شده بین رایزنی فرهنگی ایران و ریاست نمایشگاه بین‌المللی کتاب وین در نهایت نمایشگاه بین‌المللی کتاب وین طی مکاتبه‌ای رسمی اعلام کرد، برای سال جاری ۲۴ متر غرفه رایگان و مبادله‌ای در اختیار نمایشگاه بین‌المللی کتاب تهران قرار خواهد داد.

به گفته وی، نمایشگاه بین‌المللی کتاب وین از تاریخ دهم تا سیزدهم نوامبر مطابق بیستم تا بیست و سوم آبان در مرکز نمایشگاه های بین‌المللی این کشور برپا خواهد شد و این مبادله غرفه، نخستین مبادله در حال انجام از سوی یکی از کشورهای اروپای غربی با نمایشگاه بین‌المللی کتاب تهران و تنها مبادله غرفه با یک کشور اسلامی است.

وصفی همچنین با اعلام خبری دیگر از فعالیت‌های رایزنی فرهنگی ایران در اتریش از اهدا و ارسال ۵۰۰ بسته فرهنگی به مناسبت روز پزشک برای پزشکان ایرانی ساکن این کشور (اتریش) خبر داد و گفت: به مناسبت روز پزشک و سالروز ولادت بزرگ دانشمند و طبیب برجسته و نامدار جهان اسلام، شیخ الرئیس بوعلی سینا،۵۰۰ بسته فرهنگی برای پاره ای از پزشکان ایرانی مقیم اتریش کردیم.

وی افزود: علاوه بر آن در بزرگترین بیمارستان اروپا، مستقر در وین به نام AKH حاضر شدیم و ضمن ملاقات با مدیرکل داخلی و حقوقی این بیمارستان، دکتر لیوپولد میشائیل مرزی Leopold Michael Marzi مراتب درود و سلام خود را از طریق ایشان به کادر پزشکان ایرانی این بیمارستان تقدیم و درخواست کردیم بسته هایی تقدیمی به دست آنها رسانده شود.

رایزن فرهنگی ایران در اتریش ادامه داد: در این جلسه دکتر رمزی نیز در تشریح واحد حقوقی بیمارستان گفت که رعایت حقوق بیمار اعم از آنکه بیمه باشد و یا نباشد و یا ساکن اتریش باشد و یا نباشد، بنابر منشورهای بین المللی و قوانین اتریش، جزو اولویت های این بیمارستان است و واحد یادشده ضمن اطلاع رسانی این حقوق به بیمار و کادر درمانی، پاسخگوی هر گونه نیازهای از این دست است.

کد خبر 3748752

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha