به گزارش خبرگزاری مهر، جشنواره بین المللی تئاتر فرینج از ۱۲ تا ۲۸ آگوست با حضور گروههای مختلف تئاتر حرفه ای از سراسر دنیا در منهتن نیویورک برگزار می شود و نمایش «در» از ایران در این رویداد مهم هنری حضور دارد.
نمایش «در» پیش از این در دونزدورف آلمان روی صحنه رفته بود. این نمایش لحظاتی از زندگی دو دختر همنام که در حال سفر از نقطه ای به نقطه ای دیگر هستند به تصویر میکشد و قرار است به زبان انگلیسی در نیویورک روی صحنه برود.
همچنین این نمایش هفتم و هشتم اکتبر در استکهلم سوئد به عنوان تنها نماینده ایران در جشنواره بین المللی تئاتر استف اجرا خواهد شد.
عوامل این نمایش عبارتند از نویسنده و کارگردان: مهدی مشهور، بازیگران: شیوا ابراهیمی و حدیث میرامینی، مشاور و مدیر هنری: بنیامین اثباتی، طراح صحنه: سعید حسنلو.
نظر شما