پیام‌نما

وَاعْتَصِمُوا بِحَبْلِ‌اللَّهِ جَمِيعًا وَ لَا تَفَرَّقُوا وَ اذْكُرُوا نِعْمَتَ‌اللَّهِ عَلَيْكُمْ إِذْ كُنْتُمْ أَعْدَاءً فَأَلَّفَ بَيْنَ قُلُوبِكُمْ فَأَصْبَحْتُمْ بِنِعْمَتِهِ إِخْوَانًا وَ كُنْتُمْ عَلَى شَفَا حُفْرَةٍ مِنَ النَّارِ فَأَنْقَذَكُمْ مِنْهَا كَذَلِكَ يُبَيِّنُ‌اللَّهُ لَكُمْ آيَاتِهِ لَعَلَّكُمْ تَهْتَدُونَ * * * و همگی به ریسمان خدا [قرآن و اهل بیت (علیهم السلام)] چنگ زنید، و پراکنده و گروه گروه نشوید؛ و نعمت خدا را بر خود یاد کنید آن گاه که [پیش از بعثت پیامبر و نزول قرآن] با یکدیگر دشمن بودید، پس میان دل‌های شما پیوند و الفت برقرار کرد، در نتیجه به رحمت و لطف او با هم برادر شدید، و بر لب گودالی از آتش بودید، پس شما را از آن نجات داد؛ خدا این گونه، نشانه‌های [قدرت، لطف و رحمت] خود را برای شما روشن می‌سازد تا هدایت شوید. * * * معتصم شو به رشته‌ى يزدان / با همه مردمان با ايمان

۱۲ شهریور ۱۳۸۵، ۱۱:۲۶

رئيس ايراني مركز جراحي روباتيك دانشگاه مونيخ در گفتگو با مهر خبر داد :

ابزار جراحي نوين با قابليت تطبيق با ابعاد انفرادي بدن بيماران ساخته شد

ابزار جراحي نوين با قابليت تطبيق با ابعاد انفرادي بدن بيماران ساخته شد

ابزار جراحي نوين انعطاف پذير ( Baloon Retractors) با قابليت تطبيق با ابعاد انفرادي بدن بيماران براي نخستين بار در جهان توليد شد. اين ابزار جايگزين ابزار فلزي فعلي جراحي مي شود و تحول نويني در جراحي قلب ايجاد مي كند.

پرفسور هرمز مه منش - رئيس مركز جراحي روباتيك دانشگاه مونيخ و سازنده اين ابزار در گفتگوي اختصاصي با خبرنگار دانشگاهي مهر با بيان اين خبر افزود: توسعه و تكامل علم جراحي به سويي ست كه مشكلات ايجاد شده در بافت هاي بدن بيمار حين عمل جراحي كمتر شود. جراح ها نيز مي كوشند تا با حداكثر امكانات، دست و توانايي هاي روحي و تخيلي را با ابزاري كه در دست دارند به منظور انجام عمل هاي وسيع به كار برند.

وي افزود: ابزار جراحي كه امروزه از آن در اعمال جراحي استفاده مي شود داراي ماده اي سخت، انعطاف ناپذير و بسيار گران است و به همين علت در اكثر موارد جراحان را با مشكلات متفاوتي ازجمله پاره شدن بافت بدن بيمار حين جراحي روبرو مي سازد.

اين متخصص ايراني اضافه كرد: به اين منظور با همكاري مهندس "سيامك حاجي زاده" با استفاده از نوعي پليمر، ابزار جراحي انعطاف پذير، سبك، ارزان، كم وزن و كم حجم با قابليت تطبيق با ابعاد انفرادي بافت هاي بدن بيماران ساخته شد.

به گزارش مهر، پرفسور مه منش با اشاره به جراحي روباتيك كه حاصل تاثير فناوري هاي نوين در علم پزشكي است خاطر نشان كرد : از اين ابزار در عمل جراحي قلب باز و جراحي هاي روباتيك قلب مي توان استفاده كرد. همچنين ابزار نوين جراحي برابر با يك دهم هزينه ابزارهاي فلزي فعلي جراحي است و به صورت يكبار مصرف و استريل شده قابل استفاده است .

رئيس مركز جراحي روباتيك دانشگاه مونيخ با بيان اهميت ابزارهاي نوين جراحي قلب و كاهش عوارض بعد از عمل جراحي از جمله جاي بخيه گفت: اين ابزار با برش نيم سانتي متر از مابين دنده ها وارد بدن بيمار شده و در رگ آئورت قلب كار گذاشته مي شود و از پاره شدن بافت ها حين عمل جلوگيري كرده و ميدان ديد جراح را به هنگام جراحي بهبود مي بخشد.

کد خبر 374981

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha