پیام‌نما

كُتِبَ عَلَيْكُمُ الْقِتَالُ وَ هُوَ كُرْهٌ لَكُمْ وَعَسَى أَنْ تَكْرَهُوا شَيْئًا وَ هُوَ خَيْرٌ لَكُمْ وَعَسَى أَنْ تُحِبُّوا شَيْئًا وَ هُوَ شَرٌّ لَكُمْ وَاللَّهُ يَعْلَمُ وَأَنْتُمْ لَا تَعْلَمُونَ * * * جنگ [با دشمن] بر شما مقرّر و لازم شده، و حال آنکه برایتان ناخوشایند است. و بسا چیزی را خوش ندارید و آن برای شما خیر است، و بسا چیزی را دوست دارید و آن برای شما بد است؛ و خدا [مصلحت شما را در همه امور] می‌داند و شما نمی‌دانید. * * * بس بود چیزی که می‌دارید دوست / لیک از بهر شما شرّی دو توست

۲ شهریور ۱۳۹۵، ۱۶:۴۵

رئیس دانشگاه علوم پزشکی اصفهان:

بیش از ۳۵ هزار مادر باردار در اصفهان رایگان زایمان کردند

بیش از ۳۵ هزار مادر باردار در اصفهان رایگان زایمان کردند

اصفهان - رئیس دانشگاه علوم پزشکی اصفهان گفت: از ابتدای اجرای طرح تحول سلامت تاکنون بالغ بر ۳۵ هزار و ۶۸۹ مادر باردار در استان اصفهان به صورت رایگان زایمان طبیعی کردند.

به گزارش خبرنگار مهر، غلامرضا اصغری ظهر سه شنبه، در نشست مطبوعاتی با اصحاب رسانه اظهار داشت: کاهش میزان پرداختی بیماران بستری در بیمارستان‌های دولتی یکی از مهمترین اهداف اصلی طرح تحول نظام سلامت است.

وی بیان داشت: با اجرای طرح تحول سلامت، یک میلیون و ۳۳۸ هزار و ۹۰ بیمار از یارانه سلامت بهره‌مند شدند.

اصغری بیان داشت: ترویج زایمان طبیعی و رایگان کردن زایمان طبیعی از مزیت‌های اجرایی کردن طرح تحول سلامت است که ۳۵ هزار و ۶۸۹ مادر باردار در استان از این مزیت به طور ۱۰۰ درصد رایگان استفاده کرده اند.

وی همچنین به بهبود شرایط زایمان، توسعه، نوسازی و بهسازی بلوک‌های زایمانی در اغلب شهرستان‌های اصفهان اشاره کرد، افزود: سعی کرده‌ایم با وسیع کردن فضای زایشگاه‌ها، امکانی را فراهم آوریم که مادر باردار در زمان پروسه زایمان طبیعی خود، یکی از محارمش از قبیل مادر، خواهر یا همسر را در بالین خود داشته باشد تا از لحاظ روحی و روانی آرامش کامل را بیابد.

اصغری گفت: از بسته‌های طرح تحول نظام سلامت از قبیل ارتقای کیفیت خدمات هتلینگ، اتمام طرح‌های نیمه تمام در شهرستان‌ها و اصفهان و حمایت از ماندگاری پزشکان در بیمارستان های مناطق محروم به میزان ۱۷۵نفر، به توسعه بخش های مراقبت های ویژه و افزایش تعداد تخت‌های این بخش است که افزایش ۳۴ درصدی در سراسر کشور تاکنون را داشته است.

رئیس دانشگاه علوم پزشکی اصفهان به انجام ۴۰۰ عمل جراحی در سال ۹۴ اشاره کرد و اعلام داشت: ۵۸۰ مراجعه به اورژانس و یک میلیون ارایه خدمات متعدد پیراپزشکی به بیماران که در مجموع دو میلیون خدمت و مراجعه به همکاران پزشک مراجعه کردند.

معاون دانشجویی فرهنگی دانشگاه علوم پزشکی اصفهان نیز در این نشست طی ارائه گزارشی از برگزاری دوازدهمین المپیاد ورزشی پسران دانشگاه‌های علوم پزشکی سراسر کشور در این دانشگاه  افزود: در این المپیاد که از ۲۱ الی ۲۸ مردادماه برگزار شد، بیش از دو هزار و ۳۰۰ دانشجو از ۵۳ دانشگاه علوم پزشکی شرکت کردند که یکی از ویژگی های آن منظم ترین، باشکوه ترین و با اخلاق ترین المپیاد های اخیر در کشور بوده است.

شاهمرادی تصریح کرد: در این المپیاد، دانشگاه علوم پزشکی اصفهان توانست با بیش از ۱۰۲ امتیاز اختلاف با مقام دوم، با اقتدار کامل قهرمان دوازدهمین المپیاد ورزشی دانشجویان پسر دانشگاه‌های علوم پزشکی کشور شود.

وی با بیان موفقیت‌های این معاونت طی یکسال گذشته اشاره کرد و اضافه کرد: کسب رتبه اول معاونت در تشکیل انجمن‌های علمی دانشجویی، کسب رتبه اول در جشنواره نشریات دانشجویی در بین سه وزارتخانه علوم، بهداشت و دانشگاه‌های آزاد اسلامی، کسب رتبه اول در اولین المپیاد ورزش‌های همگانی و همچنین مقام دوم در کل فعالیت های دانشجویی فرهنگی از این جمله است.

کد خبر 3749956

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha