پیام‌نما

لَنْ تَنَالُوا الْبِرَّ حَتَّى تُنْفِقُوا مِمَّا تُحِبُّونَ وَ مَا تُنْفِقُوا مِنْ شَيْءٍ فَإِنَّ اللَّهَ بِهِ عَلِيمٌ * * * هرگز به [حقیقتِ] نیکی [به طور کامل] نمی‌رسید تا از آنچه دوست دارید انفاق کنید؛ و آنچه از هر چیزی انفاق می‌کنید [خوب یا بد، کم یا زیاد، به اخلاص یا ریا] یقیناً خدا به آن داناست. * * * لَن تَنَالُواْ الْبِرَّ حَتَّی تُنفِقُواْ / آنچه داری دوست یعنی ده بر او

۳ شهریور ۱۳۹۵، ۱۷:۳۶

مدیرکل شیلات مازندران:

بیشترین ماهیان خاویاری در مازندران تولید می شود

بیشترین ماهیان خاویاری در مازندران تولید می شود

آمل - مدیرکل شیلات مازندران، پرورش ماهیان خاویاری را از برنامه‌های اولویت‌دار دانست و گفت: در حال حاضر بیشترین تولید ماهیان خاویاری و خاویار را در کشور داریم.

به گزارش خبرنگار مهر، حسینعلی رستمی عصر چهارشنبه در مراسم هفته دولت در آمل اظهار داشت: شیلات مازندران مقام دوم را در کشور و در بخش آبزی‌پروری رتبه اول را دارا است.

وی اظهار داشت: بیش از ۵۵ هزار تن تولید ماهیان گرمابی و نزدیک به ۱۵ تا ۲۰ هزار تن پرورش ماهیان سرد آبی مانند ماهی قزل‌آلا در استان تولید می‌شود و حدود ۱۴ تا ۲۰ هزار تن ماهیان کیلکا و سه تا پنج هزار تن صید ماهیان استخوانی در دریای خزر صورت می‌گیرد.

مدیرکل شیلات مازندران تصریح کرد: مازندران بیش از ۵۰ درصد تولید ماهیان پرورشی را در کشور دارد که یکی از برنامه‌های ما تحقق اقتصاد مقاومتی است و پرورش ماهی در قفس راداریم که تلاش می‌کنیم آن را در طول سه سال به ۲۰ هزار تن برسانیم.

وی افزود: عرضه ماهیان در سطح استان موردتوجه است که تلاش داریم تقویت شایسته‌ای در عرضه آبزیان داشته باشیم و طرح داریم تا آب در گردش در مغازه‌ها انجام شود و ماهی‌ها را در ظرف‌های شیشه‌ای نگه‌داری کنیم.

رستمی ادامه داد: در حال حاضر مردم به سمت مصرف ماهیان تازه روی آوردند که باید به این عرصه توجه ویژه‌ای صورت گیرد و تلاش داریم دسترسی آسان به ماهی زنده برای مردم انجام شود.

مدیرکل شیلات مازندران تصریح کرد: سال گذشته حدود هزار کیلو تولید خاویار داشتیم و پیش‌بینی می‌کنیم امسال دو هزار کیلو تولید خاویار داشته باشیم و ۳۸ میلیون تولید بچه ماهیان استخوانی داشتیم و به دریا ریختیم و امسال به ۶۵ میلیون تن رسیده است.

وی افزود: ما به دنبال این هستیم با کاهش هزینه‌های غیرضروری، افزایش تولید را داشته باشیم که حمایت‌های لازم صورت می‌گیرد و دنبال این هستیم تولید آبزیان را به سمت دریا ببریم.

رستمی ادامه داد: تقاضای خرید ماهی قزل‌آلا از کشور روسیه داریم و تولیدکنندگان ما سفارش‌های خوبی دارند که امیدواریم با برطرف شدن مشکلات درون کشوری ازجمله بحث دامپزشکی و رفع مشکل صادرات بتوانیم در این مسیر گام‌های خوبی برداریم.

مدیرکل شیلات مازندران تصریح کرد: تسهیلات لازم به فعالان حوزه شیلات داده می‌شود که پرورش‌دهندگان با تهیه وثیقه مناسب می‌توانند از آن استفاده کنند.

کد خبر 3751075

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha