پیام‌نما

وَاعْتَصِمُوا بِحَبْلِ‌اللَّهِ جَمِيعًا وَ لَا تَفَرَّقُوا وَ اذْكُرُوا نِعْمَتَ‌اللَّهِ عَلَيْكُمْ إِذْ كُنْتُمْ أَعْدَاءً فَأَلَّفَ بَيْنَ قُلُوبِكُمْ فَأَصْبَحْتُمْ بِنِعْمَتِهِ إِخْوَانًا وَ كُنْتُمْ عَلَى شَفَا حُفْرَةٍ مِنَ النَّارِ فَأَنْقَذَكُمْ مِنْهَا كَذَلِكَ يُبَيِّنُ‌اللَّهُ لَكُمْ آيَاتِهِ لَعَلَّكُمْ تَهْتَدُونَ * * * و همگی به ریسمان خدا [قرآن و اهل بیت (علیهم السلام)] چنگ زنید، و پراکنده و گروه گروه نشوید؛ و نعمت خدا را بر خود یاد کنید آن گاه که [پیش از بعثت پیامبر و نزول قرآن] با یکدیگر دشمن بودید، پس میان دل‌های شما پیوند و الفت برقرار کرد، در نتیجه به رحمت و لطف او با هم برادر شدید، و بر لب گودالی از آتش بودید، پس شما را از آن نجات داد؛ خدا این گونه، نشانه‌های [قدرت، لطف و رحمت] خود را برای شما روشن می‌سازد تا هدایت شوید. * * * معتصم شو به رشته‌ى يزدان / با همه مردمان با ايمان

۳ شهریور ۱۳۹۵، ۲۱:۴۷

وزیر بهداشت:

پایگاه‌های آمبولانس هوایی کشور به ۴۵ پایگاه افزایش می‌یابد

پایگاه‌های آمبولانس هوایی کشور به ۴۵ پایگاه افزایش می‌یابد

بیرجند- وزیر بهداشت، درمان و آموزش علوم پزشکی از افزایش پایگاه های آمبولانس هوایی کشور به ۴۵ پایگاه خبر داد.

به گزارش خبرنگار مهر، سید حسن قاضی زاده هاشمی چهارشنبه شب در جمع خبرنگاران اظهار کرد: در بیمارستان های خصوصی کمتر فضایی مانند اورژانس ولی عصر بیرجند دیده می شود.

وی با بیان اینکه این اورژانس جزو بهترین اورژانس های کشور است، افزود: متاسفانه در بخش دولتی کمتر شاهد این اورژانس ها هستیم.

وی با اشاره به اینکه توصیه می شود دیگر دانشگاه های علوم پزشکی کشور از این مرکز دیدن کنند و ایده بگیرند، تصریح کرد: این مرکز در مدت سه ماه شرایطی را فراهم آورد که باعث آرامش مردم خواهد شد.

وزیر بهداشت، درمان و آموزش علوم پزشکی با بیان اینکه دولت سعی دارد همه اورژانس های سطح کشور را بهسازی کند، بیان کرد: بالگرد بیمارستان ولی عصر بیرجند فعال و آماده پرواز است.

وی با اشاره به اینکه طی سه سال گذشته ۲۱ آمبولانس هوایی در کشور تجهیز و مستقر شده است، تصریح کرد: در آینده نزدیک این آمبولانس ها به ۴۵ پایگاه آمبولانس هوایی خواهد رسید.

قاضی زاده هاشمی ادامه داد: بسیاری از مردم از طریق آمبولانس های هوایی از مرگ نجات پیدا کردند و حتما باید توسعه پیدا کند.

وی با اشاره به اینکه تا پایان دولت تدبیر و امید پنج بیمارستان در استان خراسان جنوبی به بهره برداری خواهد رسید، گفت: این امر در طول یک دولت بی سابقه بوده است.

 وی با بیان اینکه بیمارستان شهرستان خوسف به تازگی آغاز به کار کرده است، افزود: دولت بنا دارد پروژه های بالای ۵۰ درصد پیشرفت فیزیکی را حمایت کند اما برای این پروزه اعتبار اختصاص داده ایم.

وزیر بهداشت، درمان و آموزش علوم پزشکی ادامه داد: علی رغم اعتبار دریافت شده بیمارستان شهرستان خوسف اما امسال به بهره برداری نخواهد رسید.

قاضی زاده هاشمی با اشاره به اینکه دولت هشت هزار میلیارد اوراق مالی در اختیار سازمان بودجه سلامت قرار داده است، گفت: امیدواریم با اوراق های دریافتی بتوانیم بدهی به پیمانکاران و پرسنل را پرداخت کنیم.

کد خبر 3751280

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha