به گزارش خبرنگار مهر، سید موسی خادمی شامگاه چهارشنبه در شورای اشتغال استان که با حضور وزیر تعاون، کار و رفاه اجتماعی برگزار شد با اشاره به اینکه عدم سرمایه گذاری در این استان مهمترین علت بیکاری است، افزود: از وزارت تعاون انتظار داریم که شرکت های سرمایه گذاری بازنشستگی کشوری و شستا در این استان سرمایه گذاری کنند.
وی با بیان اینکه دولت بحث اقتصاد مقاومتی و آسیب های اجتماعی را در برنامه استانها قرار داده است، اظهار داشت: خوشبختانه این دو حوزه در راستای سیاست های این وزارت خانه است و باید این نهاد به استان کمتر توسعه یافته کهگیلویه و بویراحمد در راستای تحقق این مهم توجه خاصی داشته باشد.
استاندار کهگیلویه و بویراحمد طلاق، اعتیاد، بیکاری و ناهنجاری های اجتماعی را از مهمترین تبعات نبود شغل در استان عنوان کرد و یادآور شد: سرمایه گذاری های مناسب و حمایت های دولت تنها راه برون رفت از از این مشکل حاد در استان است.
خادمی با اشاره به اینکه حمایت مالی دولت در سرمایه گذاری تنها در رفع بیکاری موثر نخواهد بود، ادامه داد: حمایت های فکری و تولید ایده می تواند در ایجاد شغل های مناسب تاثیر بسیار زیادی داشته باشد.
نظر شما