پیام‌نما

كُتِبَ عَلَيْكُمُ الْقِتَالُ وَ هُوَ كُرْهٌ لَكُمْ وَعَسَى أَنْ تَكْرَهُوا شَيْئًا وَ هُوَ خَيْرٌ لَكُمْ وَعَسَى أَنْ تُحِبُّوا شَيْئًا وَ هُوَ شَرٌّ لَكُمْ وَاللَّهُ يَعْلَمُ وَأَنْتُمْ لَا تَعْلَمُونَ * * * جنگ [با دشمن] بر شما مقرّر و لازم شده، و حال آنکه برایتان ناخوشایند است. و بسا چیزی را خوش ندارید و آن برای شما خیر است، و بسا چیزی را دوست دارید و آن برای شما بد است؛ و خدا [مصلحت شما را در همه امور] می‌داند و شما نمی‌دانید. * * * بس بود چیزی که می‌دارید دوست / لیک از بهر شما شرّی دو توست

۶ شهریور ۱۳۹۵، ۱۰:۵۳

مدیرکل ورزش و جوانان اردبیل:

ورزشکاران سازمان‌یافته اردبیل افزایش می‌یابد

ورزشکاران سازمان‌یافته اردبیل افزایش می‌یابد

اردبیل – مدیرکل ورزش و جوانان استان اردبیل با اشاره به افت مقطعی ورزشکاران سازمان یافته گفت: تعداد این ورزشکاران و افراد تحت پوشش بیمه ورزشی در این استان افزایش می یابد.

ایوب بهتاج در گفتگو با خبرنگار مهر با تائید افت محسوس تعداد ورزشکاران سازمان‌یافته طی سال‌های اخیر اضافه کرد: در واقع این افت به مشکلات استانی برنمی‌گردد بلکه سیاست‌گذاری قیمت بیمه ورزشی عامل آن است.

وی یادآور شد: در سال ۹۲ تعداد ورزشکاران سازمان‌یافته ۴۸ هزار و ۲۰۰ نفر بود که در سال ۹۳ به ۵۲ هزار و ۳۰۰ نفر رسید و دوره طلایی در آمار ورزشکاران محسوب می‌شود.

مدیرکل ورزش و جوانان استان افزود: در سال ۹۴ دبیر فدراسیون فوتبال بدون تائید مجمع قیمت بیمه را در بخش روستایی از ۵۰ هزار ریال به ۱۵۰ هزار ریال و در قهرمانی از ۱۰۰ هزار ریال به ۱۵۰ هزار ریال افزایش داد.

بهتاج با تأکید به اینکه اغلب ورزشکاران در روستاها با افزایش قیمت بیمه انصراف دادند، اضافه کرد: دستاورد این اقدام کاهش تعداد بیمه‌شده‌ها به ۴۵ هزار و ۵۰۰ نفر در سال گذشته است.

وی با اشاره به کاهش ورزشکاران روستایی از شش هزار نفر به دو هزار و ۵۰۰ نفر، افزود: این کاهش البته منطقی بود به دلیل اینکه حتی شهروندان نمی‌پذیرفتند برای یک ورزش همگانی به جای ۵۰ هزار  ریال ۱۵۰ هزار ریال بپردازند.

مدیرکل ورزش و جوانان استان تصریح کرد: برای رفع این مشکل از استان اردبیل درخواست شد که نرخ بیمه تغییر نکند تا دوباره استقبال افزایش یابد.

بهتاج با بیان اینکه این درخواست مورد پذیرش قرار گرفت، اضافه کرد: در حال حاضر ۳۲ هزار نفر بیمه شده داریم که افزایش آن در دستور کار است.

کد خبر 3752751

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha