به گزارش خبرنگار مهر، طرح ها و پروژه های برق رسانی شهرستان شاهرود پیش از ظهر شنبه همزمان با پنجمین روز از هفته دولت و با حضور استاندار سمنان و فرماندار شاهرود با اعتبار یک میلیارد و ۴۸۸میلیون و ۶۰۰هزار تومان به صورت متمرکز به بهره برداری رسید.
نصب لوام اندازه گیری ولتاژ برق چاه های آب بخش بسطام با اعتبار ۳۱۱میلیون و ۵۱۰هزار تومان، احداث شبکه دومداره فیدر پست ۶۵کیلوولت با اعتبار ۳۰۰ میلیون تومان و ۱۲طرح بهسازی ایستگاه های هوایی توسعه شبکه با اعتبار ۴۶۱میلیون تومان از جمله طرح های افتتاح شده در این روز بودند.
نصب هشت ایستگاه هوایی برق رسانی با اعتبار ۲۴۹میلیون و ۸۰۰هزار تومان، نصب یک پست هوایی با اعتبار ۱۸ میلیون و ۸۰۰ هزار تومان و تامین پنج طرح روشنایی و بهسازی معابر شهری با اعتبار ۷۰میلیون تومان از جمله دیگر طرح های افتتاح شده در پنجمین روز از هفته دولت است.
در هفته دولت ۹۱ طرح با اعتبار ۴۷میلیارد تومان در شهرستان شاهرود به بهره برداری رسیده و یا خواهد رسید.
نظر شما