پیام‌نما

وَاعْتَصِمُوا بِحَبْلِ‌اللَّهِ جَمِيعًا وَ لَا تَفَرَّقُوا وَ اذْكُرُوا نِعْمَتَ‌اللَّهِ عَلَيْكُمْ إِذْ كُنْتُمْ أَعْدَاءً فَأَلَّفَ بَيْنَ قُلُوبِكُمْ فَأَصْبَحْتُمْ بِنِعْمَتِهِ إِخْوَانًا وَ كُنْتُمْ عَلَى شَفَا حُفْرَةٍ مِنَ النَّارِ فَأَنْقَذَكُمْ مِنْهَا كَذَلِكَ يُبَيِّنُ‌اللَّهُ لَكُمْ آيَاتِهِ لَعَلَّكُمْ تَهْتَدُونَ * * * و همگی به ریسمان خدا [قرآن و اهل بیت (علیهم السلام)] چنگ زنید، و پراکنده و گروه گروه نشوید؛ و نعمت خدا را بر خود یاد کنید آن گاه که [پیش از بعثت پیامبر و نزول قرآن] با یکدیگر دشمن بودید، پس میان دل‌های شما پیوند و الفت برقرار کرد، در نتیجه به رحمت و لطف او با هم برادر شدید، و بر لب گودالی از آتش بودید، پس شما را از آن نجات داد؛ خدا این گونه، نشانه‌های [قدرت، لطف و رحمت] خود را برای شما روشن می‌سازد تا هدایت شوید. * * * معتصم شو به رشته‌ى يزدان / با همه مردمان با ايمان

۷ شهریور ۱۳۹۵، ۱۶:۰۷

فرهنگ مترو سواری با قطار دانایی ارتقاء می‌یابد

 فرهنگ مترو سواری با قطار دانایی ارتقاء می‌یابد

اجرای مستمر طرح قطار دانایی می تواند منجر به نهادینه شدن فرهنگ استفاده صحیح از مترو و رفع بسیاری از مشکلات کنونی شود.

به گزارش خبرگزاری مهر، محمد بنی حسن سرپرست معاونت فرهنگی واجتماعی شرکت بهره برداری مترو تهران با بیان اینکه برای نهادینه کردن یک فرهنگ باید از دوران کودکی آموزش را شروع کرد اظهار داشت: آموزش شهروندی از ارکان اساسی زندگی اجتماعی عصر حاضر است و از همان دوران کودکی می‌توان با این آموزش‌ها مشارکت اجتماعی و حس مسئولیت در افراد را تقویت کرد.

وی افزود: معاونت فرهنگی و اجتماعی شرکت بهره برداری مترو تهران با اجرای طرح قطار دانایی سعی کرده تا معضلاتی را که هم اکنون مترو تهران به خصوص در حوزه شهروندی با آن روبروست را در قالب برنامه‌های آموزشی شاد و مفرح برای دانش آموزان و کودکان مطرح کند تا با این اقدام در آینده شاهد ارتقا فرهنگ مترو سواری و رفع شدن بسیاری از مشکلات کنونی باشیم.

سرپرست معاونت فرهنگی واجتماعی شرکت بهره برداری مترو تهران در ادامه به استقبال خوب کودکان و دانش آموزان از مرحله اول طرح قطار دانایی اشاره کرد و گفت: تاکنون حدود ۲ هزار و ۳۰۰ دانش آموز در طرح قطار دانایی حضور داشتند و طی آن با نحوه صحیح استفاده از حمل و نقل عمومی به ویژه مترو آشنا شدند.

بنی حسن افزود: در قطار دانایی برنامه‌های آموزش شهروندی از قبیل خط زرد لبه سکو، آسیب‌های عدم استفاده صحیح از پله برقی، رعایت نظافت شخصی، نظافت ایستگاه و احترام به سالمندان به دانش آموزان ارائه داده می‌شود.

وی اجرای برنامه‌های متنوع از قبیل گروه سرود هم سرایان مترو و مسابقه‌های مهیج را بخشی از برنامه‌های قطار دانایی عنوان کرد و گفت: دانش آموزان در ابتدا با نحوه تهیه بلیت و انواع آن آشنا می‌شوند و بعد از گیت عبور کرده و وارد سالن تقسیم ایستگاه ورزشگاه آزادی می‌شوند که آنجا غرفه‌های علمی و فناوری، آموزشی (طراحی و سفالگری) و نشاط و سرگرمی برای دانش آموزان در نظر گرفته شده است.

سرپرست معاونت فرهنگی و اجتماعی شرکت بهره برداری مترو تهران ادامه داد: در مرحله پایانی قطار دانایی، دانش آموزان با هماهنگی صورت گرفته پس از حضور در پایانه صادقیه از مترو واش و محل تعمیر و نگهداری قطارها هم بازدید می‌کنند.

بنی حسن خاطر نشان کرد: غنی سازی اوقات فراغت دانش آموزان یکی از دغدغه‌های مهم خانواده‌هاست و مترو این آمادگی را دارد تا در صورت تمایل آموزش و پرورش و سایر مجموعه‌های مرتبط طرح قطار دانایی را با وسعت بیشتر و در طول سال تحصیلی، اجرایی کند.

گفتنی است طرح قطار دانایی از ۲۵ مرداد آغاز شده و تا ۱۰ شهریورماه در ایستگاه‌های ورزشگاه آزادی و پایانه صادقیه ادامه دارد.

کد خبر 3754530

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha