به گزارش خبرنگار مهر، همزمان با آخرین روز از هفته دولت و با حضور نماینده مردم شهرستان های سنندج، کامیاران و دیواندره در مجلس شورای اسلامی، سه پروژه آموزشی روستاهای قلعه روتله، قلعه جقه و بایزید آباد افتتاح و به بهره برداری رسید.
نماینده مردم شهرستان های سنندج، کامیارن و دیواندره در مجلس شورای اسلامی، ضمن تبریک هفته دولت به کلیه دولت مردان جمهوری اسلامی ایران، این هفته را یاد آور حوادث مهمی در تاریخ انقلاب خواند که نقطه عطفی در تاریخ این مرز و بوم است.
سید احسن علوی در ادامه سخنانش به بخشی از اقدامات دولت در زمینه های مختلف اشاره و اقدامات مجلس شورای اسلامی را نیز در راستای حل تنگناهای پیش روی دولت برای خدمات رسانی بهتر تشریح نمود.
سرپرست فرمانداری شهرستان دیواندره نیز ضمن تبریک هفته دولت، اقدامات دولت در شهرستان دیواندره را در حوزه های مختلف تشریح کرد و گفت: سرمایه گذاری در بخش آموزش و پرورش یکی از نیازهای اصلی و ضروری در شهرستان دیواندره به شمار می رود.
مدیر آموزش و پرورش شهرستان دیواندره نیز ضمن گرامیداشت سالروز شهادت دو دولت مرد بزرگ شهیدان رجایی و باهنر و تبریک هفته دولت در خصوص افتتاح همزمان این سه پروژه آموزشی عنوان کرد: امروز به همت مسئولین سه فضای آموزشی که با اعتبارات دولتی احداث و تجهیز شده است در روستاهای قلعه روتله ۶کلاسه، قلعه جقه ۳ کلاسه و بایزید آباد ۲ کلاسه به صورت همزمان افتتاح و مورد بهره برداری قرار می گیرند.
لازم به ذکر است در این مراسم از احمد عبدی رتبه ۱۹ گروه آزمایشی علوم انسانی در کنکور سراسری سال ۹۵ که از اهالی روستای قلعه روتله می باشد توسط مهندس علوی با اهداء لوح و کارت هدیه تقدیر به عمل آمد.
نظر شما