پیام‌نما

وَلَنْ تَرْضَى عَنْكَ الْيَهُودُ وَلَا النَّصَارَى حَتَّى تَتَّبِعَ مِلَّتَهُمْ قُلْ إِنَّ هُدَى اللَّهِ هُوَ الْهُدَى وَلَئِنِ اتَّبَعْتَ أَهْوَاءَهُمْ بَعْدَ الَّذِي جَاءَكَ مِنَ الْعِلْمِ مَا لَكَ مِنَ اللَّهِ مِنْ وَلِيٍّ وَلَا نَصِيرٍ * * * یهود و نصاری هرگز از تو راضی نمی شوند تا آنکه از آیینشان پیروی کنی. بگو: مسلماً هدایت خدا فقط هدایت [واقعی] است. و اگر پس از دانشی که [چون قرآن] برایت آمده از هوا و هوس های آنان پیروی کنی، از سوی خدا هیچ سرپرست و یاوری برای تو نخواهد بود. * * * از تو کی خوشنود گردند ای ودود! / از رهی، هرگز نصاری و یهود؟

۹ شهریور ۱۳۹۵، ۱۲:۲۶

در گفتگو با مهر مطرح شد؛

دست‌خالی سفره‌های آب زیرزمینی کوهدشت/۱۰ حلقه چاه از مدار خارج شد

دست‌خالی سفره‌های آب زیرزمینی کوهدشت/۱۰ حلقه چاه از مدار خارج شد

خرم آباد - مدیرعامل شرکت آب و فاضلاب استان لرستان از افت شدید آب های زیر زمینی در شهرستان کوهدشت در این استان خبر داد.

رضا کرموند در گفتگو با خبرنگار مهر با اشاره به اینکه وضعیت آب در استان لرستان وضعیت همگنی نیست و در نقطه ای آب زیاد و در نقطه دیگر با کمبود آب و بحران مواجه هستیم اظهار داشت: متاسفانه آب شرب هیچ شهری در لرستان از طریق سد تامین نمی شود و این یک مشکل است.

وی با بیان اینکه ما باید تلاش کنیم به آب پایدار و سالم دست پیدا کنیم تصریح کرد: ما روی سلامت آب هیچ ملاحظه کاری نخواهیم کرد و حتی حاضریم شهرها را با قطعی آب مواجه کنیم اما آب غیر سالم به مردم ندهیم.

مدیرعامل شرکت آب و فاضلاب استان لرستان با تاکید بر اینکه باید شهرها را به آب پایدار متصل کنیم افزود: برای تامین آب شهرها باید از چند منبع استفاده کنیم که اگر یکی از منابع از دست رفت شهرها با چالش مواجه نشوند.

کرموند با بیان اینکه امروز با افت شدید آب های زیرزمینی در شهرستان کوهدشت مواجه هستیم تصریح کرد: در کوهدشت چاه ها یکی پس از دیگری از مدار خارج می شوند و مجبوریم به صورت متناوب برای تامین آب مردم چاه حفاری کنیم.

وی یادآور شد: این چاه ها نیز چاه هایی نیستند که بتوان برای ۵ سال یا بیشتر روی آنها حساب باز کرد و برای یک سال هم جواب نمی دهند اما مجبوریم به خاطر مردم چاه حفاری کنیم.

مدیرعامل شرکت آب و فاضلاب استان لرستان با اشاره به اینکه طی سال گذشته و سالجاری ۱۰ حلقه چاه در کوهدشت از مدار خارج شده است افزود: در شهر «چالان چولان» نیز یک حلقه چاه از مدار خارج شده است.

کرموند با بیان اینکه در سپیددشت نیز یک حلقه چاه به دلیل کیفیت آب آن و شور بودن آب از مدار خارج شده است تصریح کرد: با ادامه خشکسالی ها شهرها پشت سر هم وارد بحران آب می شوند.

وی ادامه داد: سطح آب شهرستان کوهدشت ۶۰ تا ۷۰ متر است.

مدیرعامل شرکت آب و فاضلاب استان لرستان با اشاره به اینکه سرانه مصرف آب در کشور ۱۳۰ لیتر به ازای هر نفر در شبانه روز است گفت: این در حالیست که سرانه مصرف آب در لرستان ۱۸۵ لیتر به ازای هر نفر در شبانه روز است.

کد خبر 3756376

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha