به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از روسیا الیوم، نیروهای دموکراتیک سوریه جنازه نظامیان آمریکایی کشته شده در درگیری های حلب را به عراق انتقال دادند.
بر اساس این گزارش نیروهای دموکرات سوریه جنازه ۳ نظامی آمریکایی را که در درگیری های منبج واقع در حومه حلب کشته شده بودند، از بیمارستان المالکیه به سوی گذرگاه سیمالکا و شمال عراق انتقال دادند.
قرار است این ۳ نظامی آمریکایی از شمال عراق به کشورشان منتقل شوند. این ۳ نظامی آمریکایی حامی نیروهای شبه نظامی دموکرات سوریه با موشک هدایت شوندهای در شهر «منبج» کشته شدند.
لازم به ذکر است شهر منبج واقع در شمال استان حلب سوریه از سال ۲۰۱۴ در اشغال گروه تروریستی تکفیری داعش قرار داشته و عملیات نیروهای وابسته به آمریکا برای سیطره بر آن از دوماه پیش آغاز و اخیرا این شهر آزاد شد.
نظر شما