پیام‌نما

كُتِبَ عَلَيْكُمُ الْقِتَالُ وَ هُوَ كُرْهٌ لَكُمْ وَعَسَى أَنْ تَكْرَهُوا شَيْئًا وَ هُوَ خَيْرٌ لَكُمْ وَعَسَى أَنْ تُحِبُّوا شَيْئًا وَ هُوَ شَرٌّ لَكُمْ وَاللَّهُ يَعْلَمُ وَأَنْتُمْ لَا تَعْلَمُونَ * * * جنگ [با دشمن] بر شما مقرّر و لازم شده، و حال آنکه برایتان ناخوشایند است. و بسا چیزی را خوش ندارید و آن برای شما خیر است، و بسا چیزی را دوست دارید و آن برای شما بد است؛ و خدا [مصلحت شما را در همه امور] می‌داند و شما نمی‌دانید. * * * بس بود چیزی که می‌دارید دوست / لیک از بهر شما شرّی دو توست

۱۰ شهریور ۱۳۹۵، ۱۱:۱۲

مدیرکل بنیاد مسکن اردبیل:

بسته طرح هادی در اردبیل جهت بررسی کمیسیون عمران مجلس آماده شد

بسته طرح هادی در اردبیل جهت بررسی کمیسیون عمران مجلس آماده شد

اردبیل- مدیرکل بنیاد مسکن استان اردبیل گفت: بسته کارشناسی ضرورت‌ها و نیازمندی‌های طرح هادی روستاها در استان اردبیل جهت بررسی کمیسیون عمران مجلس آماده شد.

به گزارش خبرنگار مهر، فرهاد سبحانی صبح چهارشنبه در جلسه بررسی وضعیت طرح هادی روستایی در اردبیل تصریح کرد: مهم‌ترین مطالبه ما از اعضای کمیسیون عمران مجلس بررسی وضعیت اجرای طرح‌های هادی روستایی است.

وی افزود: از هزار و ۲۹ روستای بالای ۲۰ خانوار تنها در ۳۸۴ روستا طرح هادی اجرا شده است و تعداد روستاهایی که هنوز طرح هادی اجرا نشده قابل‌توجه است.

به گفته مدیرکل بنیاد مسکن استان با وضعیت فعلی اعتبارات نمی‌توان طرح هادی را در کوتاه‌مدت به جایی رساند و لازم است کمیسیون عمران به دلیل تعدد روستا در استان اردبیل تصمیمات عاجل اتخاذ کند.

سبحانی به بازنگری طرح هادی ۱۱۹ روستا اشاره کرد و گفت: نه تنها در اجرا با مشکل مواجه هستیم بلکه در بازنگری نیز طرح هادی ۱۴۲ روستا در دستور کار است.

وی با اولویت بخشیدن طرح هادی به روستاهای بالای ۲۰ خانوار جمعیت اضافه کرد: تجربه نشان می‌دهد طرح هادی امید به زندگی در روستا را بهبود می‌بخشد.

مدیرکل بنیاد مسکن افزود: در هر روستایی طرح هادی اجرا شده میزان مهاجرت کاهش یافته و ماندگاری روستاییان با افزایش همراه شده است.

به گفته سبحانی حتی در پی اجرای طرح هادی سرمایه‌گذاران نیز جهت سرمایه‌گذاری رغبت پیدا کرده‌اند و در مجموع جهت عمران و توسعه روستا مؤثر بوده است.

وی افزود: در سفر اعضای کمیسیون عمران مجلس شورای اسلامی این ضرورت‌ها انعکاس می‌یابد تا نسبت به روند اجرای طرح هادی تصمیمات متمایزی اتخاذ شود.

کد خبر 3757172

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha