پیام‌نما

وَاعْتَصِمُوا بِحَبْلِ‌اللَّهِ جَمِيعًا وَ لَا تَفَرَّقُوا وَ اذْكُرُوا نِعْمَتَ‌اللَّهِ عَلَيْكُمْ إِذْ كُنْتُمْ أَعْدَاءً فَأَلَّفَ بَيْنَ قُلُوبِكُمْ فَأَصْبَحْتُمْ بِنِعْمَتِهِ إِخْوَانًا وَ كُنْتُمْ عَلَى شَفَا حُفْرَةٍ مِنَ النَّارِ فَأَنْقَذَكُمْ مِنْهَا كَذَلِكَ يُبَيِّنُ‌اللَّهُ لَكُمْ آيَاتِهِ لَعَلَّكُمْ تَهْتَدُونَ * * * و همگی به ریسمان خدا [قرآن و اهل بیت (علیهم السلام)] چنگ زنید، و پراکنده و گروه گروه نشوید؛ و نعمت خدا را بر خود یاد کنید آن گاه که [پیش از بعثت پیامبر و نزول قرآن] با یکدیگر دشمن بودید، پس میان دل‌های شما پیوند و الفت برقرار کرد، در نتیجه به رحمت و لطف او با هم برادر شدید، و بر لب گودالی از آتش بودید، پس شما را از آن نجات داد؛ خدا این گونه، نشانه‌های [قدرت، لطف و رحمت] خود را برای شما روشن می‌سازد تا هدایت شوید. * * * معتصم شو به رشته‌ى يزدان / با همه مردمان با ايمان

۱۳ شهریور ۱۳۸۵، ۱۰:۳۶

ورود نوجوانان بزهكار به زندان كاهش مي يابد

ورود نوجوانان بزهكار به زندان كاهش مي يابد

سرپرست مجتمع قضائي اطفال گفت : بزودي بخشنامه اي صادر خواهد شد كه بر اساس آن از ورود به زندان نوجوانان بزهكاري كه شاكي خصوصي ندارند و از اعمال خلاف خود ابراز ندامت مي كنند جلوگيري مي شود .

ربابه قادري در گفتگو با خبرنگار اجتماعي خبرگزاري مهر افزود : بر اساس اتخاذ تصميم صورت گرفته در كميته حقوق كودك كه متشكل از قضات و اساتيد برجسته در امر قضا و جرم است قضات مي توانند با صدور قرار تعليق از ورود نوجوانان بزهكاري كه از اعمال خلاف خود ابراز پشيماني مي كنند و فاقد شاكي خصوصي هستند خودداري كنند و اين امر به طور حتم مي تواند در كاهش ورودي نوجوانان بزهكار به زندان بسيار تاثير گذار باشد .

قادري نوجواناني را كه فاقد سوء سابقه هستند را نيز مشمول اين بخشنامه دانست و افزود : بنا شده نوجوانان بزهكاري كه سوء سابقه اي ندارند و براي اولين بار و برحسب شرايط خاص و به دليل اشتباه مرتكب اعمال خلاف شده اند از ورود آنان به زندان جلوگيري شود .

وي تصريح كرد : بخشنامه مذكور بزودي ابلاغ خواهد شد و بايد مقدمات آن با توجه اينكه در حال حاضر با افزايش ورودي  نوجوانان به زندان مواجه هستيم در دادگاهها فراهم شود.

سرپرست مجتمع قضائي اطفال خاطر نشان كرد :  كميته حقوق كودك چندي است فعاليت خود را آغاز كرده و تصميماتي در راستاي مصلحت كودكان دارد و پيگيري اجراي دستورات اتخاذ شده نيز بر عهده رئيس كل دادگستري خواهد بود.

کد خبر 375770

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha