به گزارش خبرنگار مهر، محمد رجبی ظهر امروز در نشست هماهنگی برنامه های هفته دفاع مقدس در تالار اندیشه استانداری یزد اظهار داشت: بر اساس دستورالعملهای جدید، همه یادمانهای شهدای استان یزد باید هیئت امنا تشکیل دهند.
وی با بیان اینکه بسیاری از یادمانهای شهدا هنوز هیئت امنا ندارند یا یک هیئت امنا برای کل شهرستان معرفی شده است، افزود: هر یادمان باید یک هیئت امنا داشته باشد و لازم است تا پایان هفته دفاع مقدس نسبت به تشکیل هیئت امنای همه یادمانها اقدام شود.
رجبی خاطرنشان کرد: در حال حاضر در استان یزد ۷۰ یادمان شهید وجود دارد که ۱۴۸ شهید گمنام در این اماکن دفن شدهاند.
وی با اشاره به اینکه برخی یادمانها مظلوم واقع شدهاند و در طول سال هیچ برنامه ای در آنها برگزار نمی شود، افزود: تشکیل هیئت امنا، این یادمانها از مهجوریت خارج خواهد کرد.
مدیرکل بنیاد حفظ آثار و نشر ارزشهای دفاع مقدس استان یزد در بخش دیگری از سخنان خود با اشاره به برنامه های هفته دفاع مقدس در یزد اظهار داشت: بالغ بر ۲ هزار و ۵۰۰ عنوان برنامه در مناطق و شهرستانهای مختلف استان یزد به این مناسبت اجرا خواهد شد.
رجبی عنوان کرد: رژه نیروهای مسلح، صبحگاه مشترک، غبارروبی مزار شهدا، برپایی نمایشگاه دفاع مقدس، برگزاری جشواره ایران وطن من، پیاده روی خانوادگی، نمایشگاه کتاب دفاع مقدس و ... از جمله برنامه های تدارک دیده شده برای این هفته است.
نظر شما