به گزارش خبرنگار مهر، علی خدادادی بعد از ظهر امروز پنج شنبه در نشست با نجاتگران منتخب و شورای مشورتی تیم های واکنش سریع هلال احمر خوزستان اظهار کرد: فعالیت های بشردوستانه زبان مشترک نهضت جهانی صلیب سرخ است و هلال احمر به دور از همه وابستگی ها فعالیت های خود را انجام می دهد.
وی افزود: در حوزه آسیب های طبیعی امدادگران باید نقشی اساسی و فعال را ایفا کنند که در وهله اول باید در حوزه پیشگیری و آمادگی به عنوان دو جزو بسیار مهم قبل از وقوع بحران ها وارد شوند.
مدیرعامل جمعیت هلال احمر خوزستان با بیان اینکه باید قبل از وقوع بحران وارد عمل شویم، تصریح کرد: افزایش توانمندی در حوزه بحران به آموزش برمی گردد چرا که آموزش، اساس کار پیشگیری در حوزه های مختلف است و باید آموزش های امدادی و همگانی را به اقشار مختلف مردم ارائه داد.
خدادادی با تأکید بر اینکه فعالیت های اجرایی باید بر پژوهش مبتنی باشد، گفت: باید یک راهبرد جامع برای جذب همه اقشار جامعه به سوی هلال احمر داشته باشیم که بحث آموزش همگانی یکی از برنامه های اساسی ما در رسیدن به جذب و نگهداشت حداکثری سرمایه اجتماعی یا همان داوطلبان است.
وی بیان کرد: در حال حاضر آموزش های مبتنی بر پژوهش در جمعیت هلال احمر در حال طراحی است و بی شک در آینده ای نزدیک روش های آموزشی پژوهش محور در جمعیت حاکم می شود و میزان تأثیر این آموزه ها در مواجهه با بلایا به مراتب بهتر خواهد بود.
مدیرعامل جمعیت هلال احمر خوزستان در پایان، با بیان اینکه برای آموزش در خصوص سیل و ریزگردها برنامه آموزشی مدونی نداریم، گفت: خوزستان، استان نخست کشور در غرق شدگی است ولی برنامه جامع یا همکاری فرابخشی برای رفع این مشکل در استان ما وجود ندارد.
به گزارش خبرنگار مهر، در این نشست صمیمانه اعضای شورای مشورتی تیم های واکنش سریع جمعیت هلال احمر خوزستان نقطه نظرات خود را در خصوص ارتقای کیفی فعالیت های تیم های امداد و نجات عنوان کردند.
نظر شما