پیام‌نما

فَاسْتَقِمْ كَمَا أُمِرْتَ وَمَنْ تَابَ مَعَكَ وَلَا تَطْغَوْا إِنَّهُ بِمَا تَعْمَلُونَ بَصِيرٌ * * * پس همان گونه که فرمان یافته ای ایستادگی کن؛ و نیز آنان که همراهت به سوی خدا روی آورده اند [ایستادگی کنند] و سرکشی مکنید که او به آنچه انجام می دهید، بیناست. * * * پايدارى كن آن‌چنان ‌كه خدا / داد فرمان ترا و تائب را

۲۳ آبان ۱۳۸۲، ۱۰:۳۵

سردار سعادتي مديركل حراست استاديوم آزادي در گفت و گو با "مهر":

هدف قراردادن بازيكن كره اي هدفدار بود

كسي كه نارنجك پرتاب كرد با منافع ملي ما مشكل داشته است.

سردار عليرضا سعادتي مديركل حراست استاديوم آزادي در گفت و گو با خبرنگار "مهر" با بيان اين مطلب افزود: هدف گرفتن بازيكن كره اي نشان مي هد كه اين فرد به دنبال اهداف خاصي بوده و با ورزش و فوتبال مشكل داشته است.
وي افزود: دوربين هاي حاضر در ورزشگاه در مسير حركت اين تماشاگر نبودند ولي براي دستگيري عامل ياعاملان اين حركت  اقداماتي صورت گرفته است.
سعادتي تصريح كرد: هنگامي كه بازي در شب برگزار مي شود به علت كمبود نيرو در وروديهاي استاديوم مشكلاتي براي ما بروز مي كند و نمي توان به درستي به وظايف عمل كرد، ضمن اينكه ذائقه مردم نيزعوض شده و ديگر مثل گذشته از ساعتها قبل در استاديوم حضور پيدا نمي كنند ما در عرض سه دقيقه پذيرايي 40هزار تماشاگر براي ورود به ورزشگاه بوديم كه اين مساله كارها را با مشكل مواجه مي كرد.
به عقيده من يكي از دلايل بروز چنين مسايلي ايجاد هيجانات كاذب از سوي برخي رسانه ها و افراد است كه موجب مي شود غالب تماشاگران ماكه در سنين 15 تا 17 سال هستند در ورزشگاهها مشكل ايجاد نمايند. ضمن اينكه نا هنجاريهاي موجود اجتماعي نيز قراراست با ورزش مهار شود و اين گونه است كه ورزش تحمل اين چنين باري را ندارد، ما 20 سال است كه تماشاگران را به حال خود رها كرده ايم و حالا مي خواهيم يكشبه مشكلات را حل نماييم . به عقيده من بايد مسووليت رابه مردم سپرد و باتقويت كانونهاي هواداران زمنيه را براي حل مشكلات موجود فراهم كرد.

 

کد خبر 37591

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha