به گزارش خبرنگار مهر، خالد سعیدی صبح امروز یکشنبه در ششمین جلسه ستادفرماندهی اقتصاد مقاومتی استان که در سالن شهدای گمنام استانداری تشکیل شد، گفت: صندوق پژوهش و فناوری به منظور حمایت و کمک به شرکت هایی که کارآنها نوآوری و فناوری است، تشکیل می شود.
وی عنوان کرد: از طرف این صندوق وام های با نرخ پایین در حدود ۱۲ درصد به شرکت های دانش بنیان پرداخت می شود و علاوه براین صندوق به عنوان سرمایه گذار در تجاری سازی ایده ها هم ورود پیدا می کند.
وی اظهارداشت: در حال حاضر سرمایه صندوق پژوهش و فناوری در استان یک میلیارد و ۵۰۰ میلیون تومان است که برای موافقت با راه اندازی آن نیاز به وجود ۳ میلیارد تومان سرمایه در صندوق داریم.
رییس پارک علم و فناوری کردستان اضافه کرد: ۴۹ درصد سرمایه صندوق باید دولتی که تاکنون ۴۵ درصد آن دراستان تامین شده و حداقل ۵۱ درصد سرمایه هم باید توسط بخش خصوصی تامین شود.
سعیدی ادامه داد: سال گذشته دولت به استان هایی که صندوق پژوهش و فناوری در آنها ایجاد شده ۸۰۰ الی ۹۰۰ میلیون تومان کمک بلاعوض کرد و متاسفانه کردستان نتوانست این اعتبار را جذب کند.
وی به مشکلات شرکت های دانش بنیان در استان اشاره کرد و اظهارداشت: شرکت های دانش بنیان استان با عدم همکاری دستگاه ها و سازمان ها به ویژه در رده کارشناسان این دستگاه ها مواجه هستند.
وی یکی از موثرترین فاکتورهای تاثیرگذار در توسعه شرکت های دانش بنیان را تاسیس آزمایشگاه ذکرکرد و افزود: متاسفانه امکانات آزمایشگاهی شرکت های دانش بنیان استان بسیار کم است.
رییس پارک علم و فناوری کردستان با اشاره به اینکه تاکنون ۱۰۰ شرکت دانش بنیان در استان پذیرش شدند، بیان کرد: از این تعداد ۵۰ تا ۵۵ شرکت در پارک علم و فناوری مستقر هستند.
سعیدی با اشاره به اینکه قوی ترین شرکت های دانش بنیان استان که اقدام به ارزآوری هم کردند در حوزه فناوری اطلاعات هستند، عنوان کرد: سال گذشته سه شرکت دانش بنیان حوزه آی تی استان ۱۲۹ هزار دلار صادرات داشتند.
نظر شما