به گزارش خبرنگار مهر، سید حمید طهائی در یازدهمین جشنواره تعاونی های برتر استان البرز که پیش از ظهر دوشنبه در سالن میلاد برگزار شد، اظهار کرد: تعاون در همه فعالیت های اجتماعی موج می زند و انسان ها از زمان زندگی اجتماعی به نوعی تعاونی تشکیل دادند که حدود ۱۰۰ سال از قرار گرفتن آن در چارچوب قانونی می گذرد.
وی با اشاره به تحریم ها و حصر اقتصادی که برای ایران ایجاد شده است، افزود: همه این مشکلات داخلی و خارجی با تعاون، برنامه ریزی درست و پشتیبانی مردم حل شد.
استاندار البرز خاطرنشان کرد: روحیه مشارکت، عدالت طلبی، همکاری و همدلی در تعاونی ها وجود دارد و همه با تلاش و کوشش برای موفقیت جمع تلاش می کنند.
وی یکی از شاخصه های انقلاب اسلامی را انقلاب فرهنگی بوده اعلام کرد و گفت: حمایت و پشتیبانی از تعاون، همدلی و مشارکت نیز از دیگر اهداف انقلاب اسلامی است که در کشور ایجاد شده است.
طهائی با تاکید بر اینکه تعاون در قانون اساسی بخشی از اقتصاد کشور است، بیان کرد: با توجه به اینکه دولت تلاش می کند قدرت را در دست خود نگه دارند امید است با فضایی که دولت یازدهم برای حمایت از تعاونی ها ایجاد کرده، بخشی از کار به تعاونی ها واگذار شود.
وی افزایش سه برابری سازمان های مردم نهاد در ۳ سال گذشته را ناشی از همت مردم و همکاری سازمان ها دانست و گفت: باید بستر لازم برای استفاده از این فضا استفاده کرد.
استاندار البرز با اشاره به اینکه بیش از ۱۰۰ اختیار توسط دولت به مدیران استانی واگذار شده، خاطرنشان کرد: بهره وری از این فضا در بخش اقتصادی، اجتماعی و فرهنگی از اهمیت زیادی برخوردار است و باید با اتحاد، فعالیت های خیر را در جامعه توسعه دهیم.
نظر شما