پیام‌نما

وَاعْتَصِمُوا بِحَبْلِ‌اللَّهِ جَمِيعًا وَ لَا تَفَرَّقُوا وَ اذْكُرُوا نِعْمَتَ‌اللَّهِ عَلَيْكُمْ إِذْ كُنْتُمْ أَعْدَاءً فَأَلَّفَ بَيْنَ قُلُوبِكُمْ فَأَصْبَحْتُمْ بِنِعْمَتِهِ إِخْوَانًا وَ كُنْتُمْ عَلَى شَفَا حُفْرَةٍ مِنَ النَّارِ فَأَنْقَذَكُمْ مِنْهَا كَذَلِكَ يُبَيِّنُ‌اللَّهُ لَكُمْ آيَاتِهِ لَعَلَّكُمْ تَهْتَدُونَ * * * و همگی به ریسمان خدا [قرآن و اهل بیت (علیهم السلام)] چنگ زنید، و پراکنده و گروه گروه نشوید؛ و نعمت خدا را بر خود یاد کنید آن گاه که [پیش از بعثت پیامبر و نزول قرآن] با یکدیگر دشمن بودید، پس میان دل‌های شما پیوند و الفت برقرار کرد، در نتیجه به رحمت و لطف او با هم برادر شدید، و بر لب گودالی از آتش بودید، پس شما را از آن نجات داد؛ خدا این گونه، نشانه‌های [قدرت، لطف و رحمت] خود را برای شما روشن می‌سازد تا هدایت شوید. * * * معتصم شو به رشته‌ى يزدان / با همه مردمان با ايمان

۱۵ شهریور ۱۳۹۵، ۱۳:۳۶

رئیس سازمان جهاد کشاورزی آذربایجان غربی:

۱۶۸ میلیارد تومان برای مهار آبهای مرزی آذربایجان غربی اختصاص یافت

۱۶۸ میلیارد تومان برای مهار آبهای مرزی آذربایجان غربی اختصاص یافت

ارومیه – رئیس سازمان جهاد کشاورزی آذربایجان غربی از اختصاص ۱۶۸ میلیارد تومان برای مهارآب های مرزی استان خبر داد.

اسمعیل کریم زاده در گفتگو با خبرنگار مهر با بیان اینکه از سال ۹۴ طرح مهار آب های مرزی در استان های مرزی کشور آغاز شده و قرار است در قالب یک طرح چهارساله اتمام یابد افزود: آذربایجان غربی بعد از خوزستان دومین استان کشور در زمینه اجرای طرح مهارآبهای مرزی است.

وی ادامه داد: در این راستا از محل اعتبارات صندوق توسعه ملی ۹ طرح در زمینه مهار آب های مرزی استان اجرایی می شود که از این تعداد چهار طرح خرداد ماه در جریان سفر ریاست جمهوری به استان آغاز و سه طرح نیز در هفته دولت آغاز شده و قرار است تا پایان سال ۹۷ اجرایی و خاتمه یابد.

رئیس سازمان جهاد کشاروزی آذربایجان غربی اضافه کرد: این طرح ها شامل اجرای طرح های آبیاری نوین، انتقال آب با کانال و ایجاد کانال با پوشش های بتنی است که در شمال استان و سه شهرستان ارومیه، مهاباد وخوی اجرایی می شود.

کریم زاده با بیان اینکه این طرح ها ۵۷ هزار و ۴۷۰ هکتار از اراضی استان در قالب طرح چهارساله و نیز سه طرح اجرایی در شمال استان در سطح ۱۰ هزار هکتار اجرایی می شود گفت: با اجرایی شدن این طرح های برای چهار هزار نفر اشتغال مستقیم و غیر مستقیم ایجاد و هزار و ۵۶۰ خانوار از مزایای آن بهره مند می شوند.

کد خبر 3761611

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha