پیام‌نما

كُتِبَ عَلَيْكُمُ الْقِتَالُ وَ هُوَ كُرْهٌ لَكُمْ وَعَسَى أَنْ تَكْرَهُوا شَيْئًا وَ هُوَ خَيْرٌ لَكُمْ وَعَسَى أَنْ تُحِبُّوا شَيْئًا وَ هُوَ شَرٌّ لَكُمْ وَاللَّهُ يَعْلَمُ وَأَنْتُمْ لَا تَعْلَمُونَ * * * جنگ [با دشمن] بر شما مقرّر و لازم شده، و حال آنکه برایتان ناخوشایند است. و بسا چیزی را خوش ندارید و آن برای شما خیر است، و بسا چیزی را دوست دارید و آن برای شما بد است؛ و خدا [مصلحت شما را در همه امور] می‌داند و شما نمی‌دانید. * * * بس بود چیزی که می‌دارید دوست / لیک از بهر شما شرّی دو توست

۱۵ شهریور ۱۳۹۵، ۱۶:۱۴

فرماندار شادگان تاکید کرد:

لزوم اطلاع‌رسانی دقیق و تشویق مردم به انجام سرشماری اینترنتی

لزوم اطلاع‌رسانی دقیق و تشویق مردم به انجام سرشماری اینترنتی

شادگان ـ فرماندار شادگان بر لزوم اطلاع‌رسانی دقیق و تشویق مردم به انجام سرشماری اینترنتی در این شهرستان تأکید کرد.

به گزارش خبرنگار مهر، بهروز فرج اللهی ظهر امروز دوشنبه در جمع خبرنگاران این شهرستان اظهار کرد: انتظار داریم تمام دستگاه‌های اجرایی شهرستان، خبرنگاران، دهیاران، شورای اسلامی شهرستان، مدیران مدارس، مراکز بهداشتی و درمانی مردم را نسبت به ثبت‌نام اینترنتی تشویق کنند.

وی با اشاره به اینکه روش سرشماری در شهرستان شادگان به دو صورت انجام می‌شود افزود: روش خود تکمیلی و ثبت اطلاعات توسط خانوار به وسیله اینترنت که در سرشماری از سوم تا ۲۴ مهرماه امسال با مراجعه یکی از اعضای خانواده به سامانه اینترنتی سرشماری عمومی نفوس و مسکن به آدرسwww.srshomari۹۵.۱r  و تکمیل فرم خانوار اجرا می‌شود.

فرماندار شادگان به روش دوم که مصاحبه‌ای است پرداخت و اضافه کرد: مصاحبه حضوری ماموران سرشماری با استفاده از تبلت از ۲۵ مهر تا ۲۵ آبان ماه سال جاری اجرایی و طی آن اطلاعات مورد خانوارها جمع‌آوری و در تبلت همراه ماموران آمارگیر ذخیره سازی می‌شود.

وی در ادامه، بر لزوم اطلاع‌رسانی دقیق و تشویق مردم به انجام سرشماری اینترنتی و نیز آماده‌سازی مدارک مورد نیاز و کدپستی محل سکونت در مرحله حضوری به منظور جلوگیری از اتلاف وقت مأموران سرشماری تأکید کرد.

فرج اللهی در پایان، با بیان این‌که مأموران سرشماری با مراجعه حضوری با استفاده از تبلت به‌صورت دقیق نسبت به ثبت و تکمیل اطلاعات خانوارها اقدام می‌کنند، یادآور شد: از مردم فهیم شهرستان شادگان درخواست می‌شود با توجه به اهمیت بحث آمارگیری و تأثیرگذاری اطلاعات حاصله بر برنامه‌ریزی کشور با مأمورین سرشماری همکاری و مشارکت لازم را داشته باشند.

کد خبر 3761793

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha