پیام‌نما

وَاعْتَصِمُوا بِحَبْلِ‌اللَّهِ جَمِيعًا وَ لَا تَفَرَّقُوا وَ اذْكُرُوا نِعْمَتَ‌اللَّهِ عَلَيْكُمْ إِذْ كُنْتُمْ أَعْدَاءً فَأَلَّفَ بَيْنَ قُلُوبِكُمْ فَأَصْبَحْتُمْ بِنِعْمَتِهِ إِخْوَانًا وَ كُنْتُمْ عَلَى شَفَا حُفْرَةٍ مِنَ النَّارِ فَأَنْقَذَكُمْ مِنْهَا كَذَلِكَ يُبَيِّنُ‌اللَّهُ لَكُمْ آيَاتِهِ لَعَلَّكُمْ تَهْتَدُونَ * * * و همگی به ریسمان خدا [قرآن و اهل بیت (علیهم السلام)] چنگ زنید، و پراکنده و گروه گروه نشوید؛ و نعمت خدا را بر خود یاد کنید آن گاه که [پیش از بعثت پیامبر و نزول قرآن] با یکدیگر دشمن بودید، پس میان دل‌های شما پیوند و الفت برقرار کرد، در نتیجه به رحمت و لطف او با هم برادر شدید، و بر لب گودالی از آتش بودید، پس شما را از آن نجات داد؛ خدا این گونه، نشانه‌های [قدرت، لطف و رحمت] خود را برای شما روشن می‌سازد تا هدایت شوید. * * * معتصم شو به رشته‌ى يزدان / با همه مردمان با ايمان

۱۶ شهریور ۱۳۹۵، ۱۴:۱۴

رئیس اداره تبلیغات اسلامی شهرستان زنجان:

۴۰ مبلغ همزمان با عید قربان به مناطق مختلف زنجان اعزام می شوند

۴۰ مبلغ همزمان با عید قربان به مناطق مختلف زنجان اعزام می شوند

زنجان- رئیس اداره تبلیغات اسلامی شهرستان زنجان گفت: ۴۰ مبلغ همزمان با سعید قربان به مناطق مختلف شهرستان زنجان اعزام می شوندو در دهه ولایت نیز روحانیون غیر بومی هم اعزام خواهد شد.

حجت الاسلام فیروز علی خسروی در گفتگو با خبرنگار مهر به برنامه های دهه ولایت در استان زنجان اشاره کردو افزود: در این راستا همزمان با عید قربان ۴۰ مبلغ به مناطق مختلف شهرستان زنجان اعزام می شوند و در دهه ولایت نیز روحانیون غیر بومی در برنامه اعزام مبلغنین قرار دارند. 

وی اظهار کرد: برنامه های خوبی برای تبیین ایام پر برکت ذی الحجه در دستور کاری اداره تبلیغات اسلامی شهرستان زنجان است. 

رئیس اداره تبلیغات اسلامی شهرستان زنجان گفت: برنامه های ویژه  ماه ذی الحجه برای مردم روستاهایی که جمعیت آنها بالای ۲۰ خانوار است توسط هیئت های مذهبی و روحانیون و رابطین فرهنگی برگزار می شود. 

خسروی تاکید کرد: دهه ولایت از ۹ ذی الحجه شروع و تا ۱۸ ذی الحجه ادامه دارد و  این دو عید بزرگترین عید مسلمانان است و باید در این دو عید جشن و سرور در مناطق مختلف استان برگزار شود.

وی هدف از اجرای این برنامه‌ها را  ترویج فرهنگ ولایت‌پذیری در جامعه اعلام کرد و گفت: دهه ولایت مختص ۲ عید بزرگ مسلمانان است و در این میان بایدولایت پذیری از ولایت فقیه در جامعه تبیین و ترویج شود.

رئیس اداره تبلیغات اسلامی شهرستان زنجان تصریح کرد: عید سعید قربان نمایش برادری همراه با وحدت است و نماز عید سعید قربان نشانه ‏ای از دعوت مسلمانان به توحید است و این موضوع در بین مسلمانان از ارزش و ‏اهمیت زیادی برخوردار است.‏

خسروی تصریح کرد: اتحاد و وحدت در بین مسلمانان به یک موضوع مهم تبدیل شده و این امر باید تقویت شودو باید بر این امر اذعان داشت که در سایه اتحاد و وحدت می توانیم با توطئه های دشمنان  مقابله کنیم. 

کد خبر 3762441

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha