پیام‌نما

الَّذِينَ أُخْرِجُوا مِنْ دِيَارِهِمْ بِغَيْرِ حَقٍّ إِلَّا أَنْ يَقُولُوا رَبُّنَا اللَّهُ وَ لَوْلَا دَفْعُ اللَّهِ النَّاسَ بَعْضَهُمْ بِبَعْضٍ لَهُدِّمَتْ صَوَامِعُ وَبِيَعٌ وَ صَلَوَاتٌ وَ مَسَاجِدُ يُذْكَرُ فِيهَا اسْمُ‌اللَّهِ كَثِيرًا وَ لَيَنْصُرَنَّ‌اللَّهُ مَنْ يَنْصُرُهُ إِنَّ‌اللَّهَ لَقَوِيٌّ عَزِيزٌ * * * همانان که به ناحق از خانه‌هایشان اخراج شدند [و گناه و جرمی نداشتند] جز اینکه می‌گفتند: پروردگار ما خداست و اگر خدا برخی از مردم را به وسیله برخی دیگر دفع نمی‌کرد، همانا صومعه‌ها و کلیساها و کنیسه‌ها و مسجدهایی که در آنها بسیار نام خدا ذکر می‌شود به شدت ویران می‌شدند؛ و قطعاً خدا به کسانی که [دین] او را یاری می‌دهند یاری می‌رساند؛ مسلماً خدا نیرومند و توانای شکست‌ناپذیر است. * * كسى كاو دهد يارى كردگار / بود ياورش نيز پروردگار

۱۸ شهریور ۱۳۹۵، ۱۰:۱۸

مهر گزارش می دهد؛

کرمانشاه معطر به عطر شهدای مدافع حرم/ شهر دوباره بوی بهشت گرفت

کرمانشاه معطر به عطر شهدای مدافع حرم/ شهر دوباره بوی بهشت گرفت

کرمانشاه- با تشییع پیکر دو شهید مدافع حرم، فضای شهر کرمانشاه بار دیگر آکنده از عطر و بوی شهادت شد.

به گزارش خبرنگار مهر، امروز بار دیگر عطر و طنین شهادت در کرمانشاه سینه ستبر ایران زمین پیچید و فضای شهر آکنده از عطر دلنشین شهیدان بود.

امروز مردم ولایتمدار کرمانشاه بار دیگر با حضور پرشور و گسترده خود در مراسم تشییع پیکر شهیدان مظلوم مدافع حرم، قدرشناسی خود در قبال خون شهیدان را نشان داده و بر ادامه راه آنان تاکید کردند.

مردم امروز از هر دسته ای آمده بودند تا نشان دهند راه شهیدان مدافع حرم که در دفاع از حرم آل الله جان خود را نثار می کنند همچنان ادامه خواهد داشت.

مردم کرمانشاه امروز میزبان پیکرهای دو شهید مدافع حرم خود شهیدان اکبر نظری و حسین علیخانی بودند که طی روزهای گذشته و در دفاع از حرم حضرت زینب (س) در سوریه به درجه رفیع شهادت نائل آمدند.

مراسم تشییع دهمین و یازدهمین شهدای مدافع حرم از استان کرمانشاه از ساعت ۹ صبح امروز با حضور گسترده مسئولان و مردم قدرشناس کرمانشاه از مقابل مسجد جامع این شهر برگزار شد.

تشییع پیکر این شهیدان بر روی دستان مردم ولایی کرمانشاه به سمت مزار شهدای این شهر انجام گرفت و پس از آن آیت الله علما نماینده ولی فقیه در استان بر پیکر این شهیدان نماز خواند.

پس از برگزاری مراسم تشییع، پیکر شهیدان اکبر نظری و حسین علیخانی در مزار شهدای کرمانشاه و با حضور خیل عظیم مردم به خاک سپرده شد.

گفتنی است، استان کرمانشاه تا کنون ۱۱ شهید را در دفاع از حرم اهل بیت (ع) در عراق و سوریه تقدیم اسلام کرده است.

کد خبر 3764391

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha