پیام‌نما

وَأَنْكِحُوا الْأَيَامَى مِنْكُمْ وَالصَّالِحِينَ مِنْ عِبَادِكُمْ وَ إِمَائِكُمْ إِنْ يَكُونُوا فُقَرَاءَ يُغْنِهِمُ‌اللَّهُ مِنْ فَضْلِهِ وَاللَّهُ وَاسِعٌ عَلِيمٌ * * * [مردان و زنان] بی‌همسرتان و غلامان و کنیزان شایسته خود را همسر دهید؛ اگر تهیدست‌اند، خدا آنان را از فضل خود بی‌نیاز می‌کند؛ و خدا بسیار عطا کننده و داناست. * * اللّه از فضلش بسازدشان توانمند / دانا و بگشاينده مى‌باشد خداوند

۱۸ شهریور ۱۳۹۵، ۱۹:۲۲

رئیس پلیس راهور گرگان:

برخورد موتوسیکلت با بیل مکانیکی در گرگان یک مصدوم برجای گذاشت

برخورد موتوسیکلت با بیل مکانیکی در گرگان یک مصدوم برجای گذاشت

گرگان - رئیس پلیس راهور شهرستان گرگان گفت: برخورد یک دستگاه موتورسیکلت با بیل مکانیکی در گرگان باعث مصدوم شدن یک نفر شد.

سرهنگ عباس مهاجر بسطامی در گفتگو با خبرنگار مهر اظهار کرد: بعدازظهر پنجشنبه در خیابان الغدیر شهرستان گرگان یک دستگاه موتورسیکلت با بیل مکانیکی برخورد کرد و حادثه آفرید.

وی ادامه داد: بیل مکانیکی در مسیر بلوار الغدیر مشغول فعالیت بود که یک دستگاه موتورسیکلت با بی احتیاطی به او برخورد کرد که موجب مصدوم شدن راننده موتورسیکلت شد.

مهاجر بسطامی با بیان اینکه راننده موتورسیکلت توسط اورژانس ۱۱۵ به بیمارستان منتقل شده است، افزود: رانندگان موتورسیکلت در زمان رانندگی حتما از کلاه کاسکت استفاده و قوانین راهنمایی و رانندگی را نیز رعایت کنند.

رئیس پلیس راهور شهرستان گرگان در پایان خاطرنشان کرد: رعایت سرعت مطمئنه و استفاده از کلاه ایمنی برای رانندگان موتورسیکلت یک امر ضروری است که همه باید آن را رعایت کنند.

گفتنی است به دلیل جاری شدن سیلاب روز چهارشنبه در گرگان خسارت زیادی به منازل مسکونی و معابر شهری وارد شد به همین دلیل دستگاه های خدمات رسان در حال بازگشایی معابر توسط دستگاه های مکانیکی هستند.

کد خبر 3764832

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha