به گزارش خبرگزاری مهر به نقل صدا و سیمای مرکز آذربایجان غربی، علی عسگری پنجشنبه شب در نخستین نشست رشد و تعالی مراکز استانها در ارومیه اظهار داشت: علاوه بر انعکاس دستاوردها و پیشرفتها در شبکه های ملی، از مراکز صداوسیمای استانی خواسته ایم با استانداران و مسئولان استانی همکاری کنند.
وی با تاکید بر ضرورت تحقق اقتصاد مقاومتی افزود: آمریکا نمی خواهد وضعیت اقتصادی ما جان بگیرد و تعلل و بدعهدی آنها در برجام مشهود است ولی ما باید با اتکا به توانمندی داخلی و ظرفیت اقتصادی استانها، فعالیتهای امید بخش را منعکس کنیم تا روحیه کار، اشتغال و تولید در جامعه بیش از پیش رشد کند.
رئیس رسانه ملی به پیام رهبر معظم انقلاب درباره حج امسال نیز اشاره کرد و گفت: پیام بسیار انقلابی و کوبنده مقام عظمای ولایت درباره حج، نقطه عطفی در تاریخ تحولات این منطقه خواهد بود و آثار فراوانی به همراه خواهد داشت.
عسگری افزود: امروز جریان معاند و ضد انقلاب با فتنه گری قصد دارند مخاطبان رسانه ملی را به سمت شبکه های ضد انقلاب و ضد ارزشهای انسانی سوق دهند و وجود بیش از ۲۰۰ شبکه ماهواره ای فارسی زبان معاند یا منحرف نشانه ای از این حرکت است که وظیفه مدیران و برنامه سازان رسانه ملی را دو چندان می کند.
استاندار آذربایجان غربی نیز در این نشست خواستار تقویت صداوسیمای مراکز ارومیه و مهاباد شد گفت: استان آذربایجان غربی بخاطر وجود اقوام و ادیان مختلف و تنوع قومی و فرهنگی و همچنین هم مرزی با سه کشور خارجی، از حساسیت های ویژه ای برخوردار است و لازم است از این ظرفیت و استعداد در جهت رشد، تعالی و توسعه استان بهره گرفته شود؛ در این میان رسانه ملی می تواند در تقویت و ارتقای وحدت و همدلی بسیار نقش آفرین باشد و موثر عمل کند.
قربانعلی سعادت با بیان اینکه دشمن همواره سعی داشته از وجود اقوام و ادیان مختلف ساکن در آذربایجان غربی بعنوان ابزاری برای ضربه زدن به نظام و انقلاب استفاده کند، ادامه داد: در طول تاریخ اقوام مختلف در استان در کنار یکدیگر و در جهت رشد و توسعه و ایجاد امنیت پایدار برای استان تلاش کرده اند؛ از سویی دیگر باید توجه داشت که دشمنان در منطقه و همچنین استکبار در کمین است که با ایجاد تفرقه و اختلاف افکنی میان اقوام، رفاقت ها و زندگی محبت آمیز میان آنها را به خصومت و تنش تبدیل کند لذا باید برای مقابله با این نوع هجمه ها نیز آمادگی و برنامه ریزی لازم را بویژه در عرصه رسانه ملی داشته باشیم.
وی همچنین از تلاش ها و اقدامات صداوسیمای مرکز استان تقدیر کرد و گفت: خوشبختانه صداوسیما در استان آذربایجان غربی که جغرافیای سخت و مناطق صعب العبور دارد کارهای بسیار خوبی انجام داده است و امروز شاهد هستیم که ۸۷ درصد از جمعیت استان تحت پوشش شبکه دیجیتال هستند.
سعادت ادامه داد: از سازمان صدا و سیما انتظار داریم برای مابقی جمعیت استان که تحت پوشش شبکه دیجیتال نیستند و برای اینکه از پیام ها و برنامه های نظام جمهوری اسلامی بهره مند شوند، اقدامات لازم را انجام دهد و در این راستا استانداری برای مشارکت در اجرای طرح ها اعلام آمادگی می کند.
حجت الاسلام و المسلمین سیدمهدی قریشی نماینده ولی فقیه در استان و امام جمعه ارومیه نیز در این همایش از صدا و سیمای جمهوری اسلامی ایران بعنوان پاک ترین و مقدس ترین سازمان در میان سازمان های صداوسیما در دنیا یاد کرد و افزود: کار صدا و سیمای جمهوری اسلامی که یک تنه در مقابل هجمه های فرهنگی دشمنان ایستاده است، کار عظیم و بسیار پرارزشی است و مدیران و کارکنان این سازمان باید از این فرصت خدمتگزاری که دارای ثواب و اجر معنوی است نهایت استفاده را بکنند.
وی همچنین خواستار توجه ویژه به صداوسیمای مرکز آذربایجان غربی شد و گفت: آذربایجان غربی یک استان با حساسیت های ویژه است و لازم است سازمان صداوسیما به مدیران رسانه ملی در این استان برای اینکه بتوانند در کارهای خود بیش از پیش موفق و موثر عمل کنند، توجه و حمایت لازم و کافی را داشته باشد.
اجتناب از ساخت و پخش برنامه هایی که به مبانی فکری و اساس خانواده ها ضربه می زند، توجه و نظارت بر نحوه حضور بانوان در فیلم ها و مجموعه های تلویزیونی، پرداختن به نمادهای دینی و فرهنگی در برنامه ها و مقابله با تبلیغ اشرافی گری در برنامه ها و فیلم ها از دیگر موارد مورد اشاره و تاکید نماینده ولی فقیه در استان و امام جمعه ارومیه در این همایش بود.
قریشی در پایان از استاندار آذربایجان غربی و همچنین از مدیرکل صداوسیمای مرکز استان به جهت تلاش و اهتمام آنها در جهت پیشرفت و توسعه استان تقدیر کرد و گفت: یکی از نعمت های خداوند متعال به استان وجود چنین شخصیت هایی است که دلسوزانه برای رشد و تعالی استان تلاش می کنند.
نظر شما