پیام‌نما

وَأَنْكِحُوا الْأَيَامَى مِنْكُمْ وَالصَّالِحِينَ مِنْ عِبَادِكُمْ وَ إِمَائِكُمْ إِنْ يَكُونُوا فُقَرَاءَ يُغْنِهِمُ‌اللَّهُ مِنْ فَضْلِهِ وَاللَّهُ وَاسِعٌ عَلِيمٌ * * * [مردان و زنان] بی‌همسرتان و غلامان و کنیزان شایسته خود را همسر دهید؛ اگر تهیدست‌اند، خدا آنان را از فضل خود بی‌نیاز می‌کند؛ و خدا بسیار عطا کننده و داناست. * * اللّه از فضلش بسازدشان توانمند / دانا و بگشاينده مى‌باشد خداوند

۲۰ شهریور ۱۳۹۵، ۱۵:۲۷

مدیرکل فرهنگ و ارشاد اسلامی استان همدان خبر داد:

برگزاری گردهمایی سینماگران و بزرگداشت روز ملی سینما در همدان

برگزاری گردهمایی سینماگران و بزرگداشت روز ملی سینما در همدان

همدان- مدیرکل فرهنگ و ارشاد اسلامی استان همدان از برگزاری گردهمایی سینماگران و بزرگداشت روز ملی سینما در مجتمع شهید آوینی همدان خبر داد.

فاضل عبادی در گفتگو با خبرنگار مهر گفت: در روز ملی سینما برگزاری برنامه های متنوعی از جمله  گردهمایی سینما گران در مجتمع شهید آوینی همدان برنامه ریزی شده است.

وی همچنین برگزاری هفته های فیلم و نمایشگاه های عکس در بزگرداشت این روز را از جمله دیگر برنامه های مناسبتی دانست.

مدیرکل فرهنگ و ارشاد اسلامی استان همدان شهرهای همدان، ملایر، نهاوند و تویسرکان را از شهرهای فعال در بزرگداشت این روز عنوان کرد و افزود: برنامه گردهمایی سینماگران ساعت ۱۱ و برنامه بزرگداشت روز سینما ساعت ۶ بعدازظهر روز یکشنبه در مجتمع شهید آوینی همدان برگزار می شود.  

عبادی در ادامه با اشاره به لزوم تبدیل شدن همدان به قطب برنامه های کودک و نوجوان گفت: برای حرکت های و رخدادهای خودجوش، باید مدیریت هنر به دست هنرمندان سپرده شود.  

مدیرکل فرهنگ و ارشاد اسلامی استان همدان توجه و تقویت توان بخش خصوصی در حوزه فرهنگ و هنر را ضروری دانست و افزود: درحال حاضر تقویت نهادهای صنفی و تشکل‌های فرهنگی و هنری از برنامه‌های در دست اجراست.

کد خبر 3765841

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha