پیام‌نما

وَأَنْكِحُوا الْأَيَامَى مِنْكُمْ وَالصَّالِحِينَ مِنْ عِبَادِكُمْ وَ إِمَائِكُمْ إِنْ يَكُونُوا فُقَرَاءَ يُغْنِهِمُ‌اللَّهُ مِنْ فَضْلِهِ وَاللَّهُ وَاسِعٌ عَلِيمٌ * * * [مردان و زنان] بی‌همسرتان و غلامان و کنیزان شایسته خود را همسر دهید؛ اگر تهیدست‌اند، خدا آنان را از فضل خود بی‌نیاز می‌کند؛ و خدا بسیار عطا کننده و داناست. * * اللّه از فضلش بسازدشان توانمند / دانا و بگشاينده مى‌باشد خداوند

۲۱ شهریور ۱۳۹۵، ۱۴:۴۸

دو خبر از تلویزیون

سیدعلی ضیاء به شبکه یک می‌آید/ نمایش مستندی از بانوی شهید در منا

سیدعلی ضیاء به شبکه یک می‌آید/ نمایش مستندی از بانوی شهید در منا

حضور سید علی ضیاء در برنامه «امروزی ها» در شبکه یک و نمایش مستندی درباره یک بانوی شهید در فاجعه منا در شبکه دو خبرهای امروز از تلویزیون هستند.

به گزارش خبرگزاری مهر، احسان ارغوانی طراح و تهیه کننده برنامه «امروزی ها» درباره برنامه امروز ۲۱ شهریور ماه گفت: عصر امروز نیما شاهرخ شاهی مهمان برنامه می شود که درباره موضوع اشتغال و معضل کار و درآمد با او گفتگو خواهیم کرد.

وی همچنین بیان کرد: فردا ۲۲ شهریور ماه نیز سید علی ضیاء مهمان برنامه «امروزی ها» خواهد بود تا با بیان وقایع خاطرات شهدای منا در سال گذشته، یاد و خاطره عزیزان از دست رفته را گرامی بداریم.

برنامه «امروزی ها» با موضوع دغدغه ها و معضلات جوانان از شنبه تا چهارشنبه ساعت ۱۷:۴۰ از شبکه یک پخش می شود.

مستند تلویزیونی «مرجان حاجی» در شبکه دو سیما

مستند «مرجان حاجی» با موضوع زندگی شهیده مرجان نازقلیچی فرماندار شهرستان بندر ترکمن که در مهرماه ۱۳۹۴ در حادثه منا به شهادت رسید، یکشنبه ۲۱ شهریور ماه از شبکه دو سیما روی آنتن می رود.

گفتگوها و ویدئو های کمتر دیده شده از وی، مصاحبه با خانواده، برخی از مسئولان استان گلستان و مقامات کشوری در خصوص این بانوی ترکمن گلستانی در این مستند تلویزیونی به تصویر کشیده شده است.

شهیده مرجان نازقلیچی متولد ۱۳۵۳ در شهرستان بندر ترکمن است. وی در اردیبهشت ۹۳ به عنوان نخستین فرماندار زن ترکمن و اهل سنت در استان گلستان منصوب شد. او سومین فرماندار زن جمهوری اسلامی ایران بود و پس از شهادت در حادثه منا پیکرش هیچ گاه به ایران بازنگشت.

مستند «مرجان حاجی» کاری است از گروه امور اجتماعی شبکه دو به تهیه کنندگی و کارگردانی سحر حسن زاده و تدوین محمدرضا کیوان فر که یکشنبه ساعت ۱۹:۵۰ از شبکه دو سیما پخش می شود و بازپخش این مستند ساعت ۱۵:۲۰ روز دوشنبه خواهد بود.

کد خبر 3766994

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha