پیام‌نما

إِنَّ الَّذِينَ آمَنُوا وَ عَمِلُوا الصَّالِحَاتِ سَيَجْعَلُ لَهُمُ الرَّحْمَنُ وُدًّا * * * * قطعاً کسانی که ایمان آورده و کارهای شایسته انجام داده اند، به زودی [خدای] رحمان برای آنان [در دل ها] محبتی قرار خواهد داد. * * مؤمنى را كه هست نيكوكار / بهر او مهر مى‌دهد دادار

۲۱ شهریور ۱۳۹۵، ۱۷:۴۹

استاندار سمنان:

دغدغه مردم پیرامون وضعیت آلایندگی صنایع سمنان رفع شود

دغدغه مردم پیرامون وضعیت آلایندگی صنایع سمنان رفع شود

سمنان - استاندار سمنان با بیان اینکه وضعیت آلایندگی واحدهای تولیدی استان باید در اولویت بررسی قرار گیرند و دائما پالایش شود، گفت: رفع دغدغه های مردمی مهم ترین وظیفه مسئولان است.

به گزارش خبرنگارمهر، محمد رضا خباز ظهر یکشنبه در بازدید خود از کارخانه فروسیلیس سمنان با بیان اینکه مشکلات زیست محیطی این واحد تولیدی باید در اسرع وقت پیگیری شود، اظهار داشت: گزارش های زیادی مبنی بر سرطان زا بودن کارخانه فروسیلیس به گوش می رسد و در این بین هدف از پیگیری اینگونه موارد کاهش دغدغه ها است چراکه می خواهیم مردم در استان از سلامت واحدهای تولیدی آگاهی یابند.

وی یکی از اهداف مسئولان در استانداری سمنان را افزایش رونق اقتصادی برشمرد و افزود: استانداری در این بین از هیچ تلاشی برای رفع مشکلات واحدهای تولیدی کوتاهی نخواهد کرد و افزایش بهره وری ظرفیت های تولیدی از جمله برنامه های است که باید در استان محقق شود.

مقام عالی دولت در استان سمنان در مورد کارخانه فروسیلیس نیز اظهار داشت: بررسی وضعیت این واحد صنعتی باید در اولویت قرار گیرد چراکه می خواهیم دغدغه های اجتماعی و روانی در جامعه رفع شود.

خباز همچنین تصریح کرد: برای رفع این معضل دانشگاه علوم پزشکی سمنان ملزم به بررسی و انجام تحقیقات لازم است که طی آن این مجموعه باید تا پانزدهم مهرماه سال جاری گزارش عملکرد کارخانه فروسیلیس را به لحاظ میزان غلظت آلاینده های تولیدی به استانداری گزارش دهد.

وی افزود: برای بررسی میزان آلایندگی کارخانه فروسیلیس سازمان محیط زیست نیز باید میزان عملکرد و نوع آلاینده های این واحد تولیدی را حداکثر تا پایان شهریور سال جاری به استانداری گزارش دهد چرا که هدف ما در درجه اول سلامت واحدهای تولیدی و رفع دغدغه های مردمی است.

کد خبر 3767166

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha