پیام‌نما

إِنَّ الَّذِينَ آمَنُوا وَ عَمِلُوا الصَّالِحَاتِ سَيَجْعَلُ لَهُمُ الرَّحْمَنُ وُدًّا * * * * قطعاً کسانی که ایمان آورده و کارهای شایسته انجام داده اند، به زودی [خدای] رحمان برای آنان [در دل ها] محبتی قرار خواهد داد. * * مؤمنى را كه هست نيكوكار / بهر او مهر مى‌دهد دادار

۲۱ شهریور ۱۳۹۵، ۲۲:۱۳

میزبانی روسیه در نشست آتی کشورهای مستقل مشترک المنافع

میزبانی روسیه در نشست آتی کشورهای مستقل مشترک المنافع

نشست آتی سران کشورهای مستقل مشترک المنافع در اکتبر سال ۲۰۱۷ میلادی به میزبانی مسکو برگزار خواهد شد.

به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از اسپوتنیک، دبیر اجرائی کشورهای مستقل مشترک المنافع (CIS) از میزبانی روسیه در اجلاس آتی سران این کشورها خبر داد.

بر اساس این گزارش، نشست سران کشورهای مستقل مشترک المنافع قرار است به میزبانی مسکو در اکتبر سال ۲۰۱۷ میلادی برگزار شود.

به گزارش خبرگزاری اسپوتنیک، در جریان این نشست ریاست این نهاد بین المللی به روسیه تحویل داده می شود.

وزیر خارجه روسیه  نیز در این باره اعلام کرد: نشست شورای سران کشورهای مستقل مشترک المنافع در اکتبر سال ۲۰۱۷ در روسیه برگزار می شود.

گفتنی است، ۹ کشور جمهوری آذربایجان، ارمنستان، ازبکستان، بلاروس، تاجیکستان، روسیه، قرقیزستان، قزاقستان و مولداوی عضو اصلی سازمان کشورهای مستقل مشترک المنافع بوده و ترکمنستان نیز عضو ناظر این سازمان به شمار می آید. همچنین، اوکراین در ۱۹ مارس ۲۰۱۴ اعلام کرد که به دلیل الحاق شبه جزیره کریمه به روسیه از این اتحادیه خارج خواهد شد.

کد خبر 3767284

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha