محمد علي سيف در گفتگو با خبرنگار مهر در اراك افزود: اين ميزان يارانه هفت برابر بودجه عمراني استان است. وي يارانه هر شهروند را 538 هزار تومان در سال عنوان كرد و گفت: در اين زمينه بخش حمل و نقل بيشترين يارانه را به خود اختصاص داده است.
وي با اشاره به اين ميزان يارانه گفت: از دست رفتن اين ميزان سرمايه ضرورت فرهنگ سازي پيرامون مصرف درست و ايجاد راهكارهاي جلوگيري ازمصرف بي رويه سوخت به خصوص در بخش حمل و نقل را صد چندان مي كند.
سيف تصريح كرد: 74درصد يارانه به سوخت بخش حمل و نقل ، 6 درصد صنايع، 7 تا 10 درصد بخش كشاورزي ، 2 درصد در بخش انرژي برق و 5/5 درصد اصناف و 4 درصد در بخش خانگي استان اختصاص دارد.
وي 20 درصد شهروندان را داراي وسيله حمل و نقل خواند و گفت: اختصاص اين ميان يارانه به بخش قليل جامعه به دور از عدالت است و بايد فكر اساسي براي آن كرد. سيف تصريح كرد: خودروهايي كه در كشور ساخته مي شود بدون توجه به ميزان مصرف بالاي سوخت وارد عرصه تردد مي شوند كه بايد چاره جويي جدي كرد.
وي مصرف سوخت در بخش هايي از صنايع بالا عنوان كرد و گفت: در بخش كشاورزي بيش از سه هزار و 500 چاه آب داراي سوخت بالا هستند و به طور خوشبينانه روزانه 150 ليتر سوخت مصرف مي كنند.
استان مركزي داراي بيش از 1800 واحد صنعتي ، حدود يك ميليون و 500 هزار نفر جمعيت است و يك صد هزار خودرو در استان تردد مي كنند.
نظر شما