پیام‌نما

وَآتِ ذَا الْقُرْبَى حَقَّهُ وَالْمِسْكِينَ وَابْنَ السَّبِيلِ وَلَا تُبَذِّرْ تَبْذِيرًا * * * و حقّ خویشاوندان و حقّ تهیدست و از راه مانده را بپرداز، و هیچ گونه اسراف و ولخرجی مکن.* * * ز مسكين بكن دستگيرى تو چند / بده حق ابن السبيل نژند

۲۲ شهریور ۱۳۹۵، ۱۳:۳۹

در بیمارستان توحید جم؛

اولین پیوند دست در استان بوشهر با موفقیت انجام شد

اولین پیوند دست در استان بوشهر با موفقیت انجام شد

بوشهر - برای اولین بار در استان بوشهر و بعد از پنج ساعت تلاش کادر پزشکی، عمل جراحی و پیوند دست قطع شده جوان ۳۰ ساله در بیمارستان توحید جم با موفقیت به انجام رسید.

به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از روابط عمومی بهداشت و درمان صنعت نفت بوشهر، جوان ۳۰ ساله راکب موتور در تصادف با یک خودرو دچار صدمه شدید به اندام و قطع دست و پای چپ در حوالی شهرستان عسلویه می‌شود که با هماهنگی واحد هدایت اورژانس به بیمارستان توحید جم منتقل می‌شود.

پس از تثبیت شرایط بیمار در اورژانس توسط تیم متخصصین ارتوپدی و جراحی عمومی، تصمیم به عمل جراحی و پیوند دست قطع شده گرفته می شود که دکتر سعید کرمانی رنجبر متخصص ارتوپدی به عنوان سرپرست جراحی تیم پیوند بعد از ۵ ساعت حضور مداوم در اتاق عمل موفق به انجام این عمل جراحی سنگین می شود.

دکتر کرمانی در این رابطه گفت: با توکل به خدا و با همکاری کارکنان اتاق عمل و تیم بیهوشی و با توجه به شرایط حاد بیمار، تصمیم به انجام این عمل و ترمیم عضو قطع شده و استخوان‌های شکسته شده گرفتیم.

وی افزود: طی مدت عمل، شش کیسه خون و فرآوده‌های خونی به بیمار تزریق شد و در حال حاضر و پس از گذشت ۲۴ ساعت، دست قطع شده شرایط حیات طبیعی را دارد و بیمار در بخش بستری تحت مراقبت های پزشکی است.

کد خبر 3767566

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha