به گزارش خبرگزاری مهر، به نقل از روابط عمومی سازمان فرهنگی ورزشی شهرداری قزوین، سعید وزیری نژاد در این باره اظهار کرد: روز قزوین فرصت بی نظیری بود تا قزوین در عرصه ملی و فراملی با فرهنگ آداب و رسوم، مفاخر و چهره های ماندگار، تاریخ قزوین بیشتر آشنا شوند تا بتوانیم بخش مهمی از غفلت های سال های اخیر را با سرعت بیشتری پوشش دهیم و این گنج پنهان در دل تاریخ را برای مردم فرهنگ دوست ایران معرفی کنیم.
وی میزان رضایت بازدید کنندگان از تنوع برنامه های روز قزوین در سطح شهر را ۶۹ و شش درصد اعلام کرد و افزود:نتایج این نظر سنجی نشان می دهد ۷۷ و یک درصد مخاطبین از نحوه اطلاع رسانی در فضای مجازی رضایت داشتند.
وزیری نژاد خاطرنشان کرد: نتایج این نظرسنجیها نشان می دهد که ۶۹ و ۳۵ درصد بازدیدکنندگان از بهبود برنامه ها نسبت به برنامه های روز قزوین سال گذشته رضایت داشتند.
مدیرعامل سازمان فرهنگی ورزشی شهرداری قزوین افزود: ۸۹ و سه دهم درصد از بازدید کنندگان به برپایی مجدد غرفه های ملل در جشنواره روایت تاریخ «قزوین، عهد صفوی» در جشنواره های آینده روز قزوین تمایل داشتند.
وی یادآور شد: میزان رضایت از تن پوش های صفوی را ۸۹ و پنج دهم درصد، میزان آشنایی با گذشته قزوین طی سال های قبل ۸۵ و پنج دهم درصد، میزان رضایت از تداعی ۹ شهریور به عنوان روز قزوین بر اساس برنامه های موجود را ۸۸ و هشت دهم درصد و میزان رضایت از میزان اطلاع از سایر برنامه روز قزوین بیش از ۸۶ درصد اعلام کرد.
وی میزان اعتقاد به قزوین به عنوان پایتخت خوشنویسی را ۸۷ و هشت دهم درصد و میزان مفید بودن پخش زنده برنامه سعدالسلطنه از شبکه پنج و سایر شبکه ها را بیش از ۸۶ درصد اعلام کرد.
وزیری نژاد افزود: ۸۷ و هشت دهم درصد شرکت کنندگان در این نظر سنجی قزوین معتقد بودند قزوین پایتخت خوشنویسی ایران است و به باور ۵۰ و هفت دهم درصد نیز خوشنویسی گزینه مناسبی برای معرفی شهر قزوین در سطح ملی و فراملی است.
وی خاطرنشان کرد: ۲۴ و چهار دهم درصد شرکت کنندگان در این نظر سنجی معرفی قزوین به عنوان شهر تاریخی، ۱۷ و چهار دهم درصد طبیعت زیبای قزوین، هفت درصد شرکت کنندگان سوغات و شیرینی های قزوین و پنجم دهم درصد نیز غذاهای سنتی را گزینه مناسبی برای معرفی و شناساندن شهر قزوین در سطح ملی و فراملی اعلام کردند.
نظر شما