به گزارش خبرنگار مهر، این طلاب با تشکیل جلسه ای سال تحصیلی ۹۵ ـ ۹۶ را با شور و انگیزه خاصی آغاز کردند تا بتوانند آن وظیفه و رسالتی را که پذیرفته اند به درستی به انجام برسانند.
تحصیل در حوزه علمیه اگر چه برای برخی ها تازگی داشت اما برای برخی دیگر راهی پر از اهداف خدایی است که تربیت صحیح فرزندان، فرصت خود سازی، رشد بهتر افراد و نزدیکی بیشتر به خداوند از جمله مواردی بود که طلاب به آنها اذعان داشتند.
در میان طلاب کسانی بودند که به رغم اتمام تحصیلاتشان در دانشگاه به حوزه علمیه آمده بودند.
مدارکی که فارغ التحصیلان حوزه علمیه می گیرند به این نحو است که پس از کارشناسی باز به صورت تخصصی در رشته هایی همچون تفسیر قرآن، اصول فقه، تاریخ، کلام و عقاید سطح سه می گیرند که معادل کارشناسی ارشد است که مقطع چهار آن نیز معادل دکترا است.
شناخت جامعه پیرامونی و آسیب های آن و آگاهی از شبهات از جمله وظایف طلبه ها پس از فارغ التحصیل شدنشان است که بایستی همچون مجاهدان از اطرافشان غافل نشوند.
طلاب یکسال تحصیلی را پشت سر می گذارند تا بتوانند وظایف خود را که همانا «هدایت فکری و دینی»، «هدایت سیاسی و بصیرت افزایی» و «راهنمایی و حضور در عرصه خدمات اجتماعی» به عنوان سه وظیفه اصلی تعیین شده از سوی مقام معظم رهبریست را به خوبی انجام دهند.
نظر شما