به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از روابط عمومی استانداری بوشهر، عباس جمشیدی در نشست کارگروه بانوان و خانواده اظهار داشت: ایجاد اشتغال پایدار برای زنان سرپرست خانوار از اساسیترین برنامههای مسئولان است و در استان بوشهر در این مسیر گامهای خوبی برداشته شده است.
وی افزود: راهاندازی صندوقهای خرد روستایی از اقدامات مهمی است که باید گسترش یابد و علاوه بر گسترش کمی، باید نسبت به افزایش سطح کیفی این صندوقها و فعالیتهای آنها اقدام شود.
معاون سیاسی امنیتی استاندار بوشهر خاطرنشان کرد: بخشداران و دهیاران باید در توسعه صندوق خرد روستایی مشارکت و فعالیت و همکاری کنند و باید مشکلات این صندوقها با برنامهریزی لازم مرتفع شود.
جمشیدی تصریح کرد: استفاده از ظرفیتهای اداره کل تعاون، کار و رفاه اجتماعی و اداره کل فنی و حرفهای و اداره کل جهاد کشاورزی در تقویت صندوقهای خرد روستایی بسیار تاثیرگذار است که این مهم باید مورد توجه قرار گیرد.
وی بیان کرد: امسال از سوی رهبر معظم انقلاب اسلامی به نام سال اقتصاد مقاومتی، اقدام و عمل نامگذاری شده و بدون تردید توسعه صندوق خرد روستایی، گامی در تحقق اقتصاد مقاومتی است.
معاون سیاسی امنیتی استاندار بوشهر بر لزوم کیفیت بخشیدن به صندوقهای خرد روستایی تاکید کرد و گفت: راهاندازی ۱۰ صندوق با کیفیت، بهتر از راهاندازی ۱۰۰ صندوق بیکیفیت است و باید نظارت انجام شود تا صندوقها، کارکرد مطلوبی داشته باشند و به اهداف پیشبینی شده برسند.
نظر شما