پیام‌نما

إِنَّ‌اللَّهَ يَأْمُرُ بِالْعَدْلِ وَالْإِحْسَانِ وَإِيتَاءِ ذِي‌الْقُرْبَىٰ وَ يَنْهَىٰ عَنِ الْفَحْشَاءِ وَالْمُنْكَرِ وَالْبَغْيِ يَعِظُكُمْ لَعَلَّكُمْ تَذَكَّرُونَ * * * به راستی خدا به عدالت و احسان و بخشش به خویشاوندان فرمان می‌دهد و از فحشا و منکر و ستمگری نهی می‌کند. شما را اندرز می‌دهد تا متذکّر [این حقیقت] شوید [که فرمان‌های الهی، ضامن سعادت دنیا و آخرت شماست.] * * * حق به داد و دهش دهد فرمان / نيز انفاق بهر نزديكان

۲۵ شهریور ۱۳۹۵، ۱۰:۲۲

نماینده مردم ایذه و باغملک در مجلس:

جاده های ایذه بیشتر از میدان جنگ کشته می دهد

جاده های ایذه بیشتر از میدان جنگ کشته می دهد

اهواز ـ نماینده مردم ایذه و باغملک در مجلس شورای اسلامی گفت: متأسفانه در جاده های ایذه بیشتر از جنگ عراق با کویت و یا روسیه و گرجستان کشته می دهیم.

هدایت الله خادمی در گفتگو با خبرنگار مهر اظهار کرد: وضعیت خوزستان نشان می هد اگر جاده های استانداردی داشتیم دیگر تصادف در این سطح فعلی رخ نمی داد. با اشاره به اینکه در کشور آلمان با سرعت ۲۰۰ کیلومتر هم رانندگی می شود ولی هیچ اتفاقی رخ نمی دهد.

وی افزود: در محورهای اهواز ـ ماهشهر، اهواز ـ اندیمشک و خرمشهر ـ آبادان وضعیت تصادفات به نسبت سایر جاده ها کم است، چون جاده خوبی دارند ولی محور ایذه به دهدز آمار ۲۰۰ نفر مصدوم و کشته را دارد.

نماینده مردم ایذه و باغملک در مجلس شورای اسلامی تصریح کرد: ایذه ای ها هر روز در جاده کشته می دهند و روزی نیست که لباس سیاه را از تن بیرون بیاورند.

خادمی بیان کرد: محور ایذه یک جاده بین استانی است که باید چهار بانده شود و تا زمان چهار بانده شدن نیز تردد ماشین آلات سنگین در آن متوقف شود.

وی بیان کرد: در دهدز پلیس راهی وجود ندارد و اگر کسی تصادف کند باید منتظر بمانیم تا یکی از رامهرمز و یا اهواز حضور پیدا کند.

نماینده مردم ایذه و باغملک در مجلس شورای اسلامی با گلایه از اینکه مردم ایذه دیگر تحمل اینکه هر روز کشته دهند را ندارند، گفت: کامیون هایی که از جاده ایذه عبور می کنند حتی ریالی را برای مردم شهرهای باغملک، ایذه و دهدز هزینه نمی کنند.

خادمی در پایان ابراز تأسف کرد: متأسفانه در جاده ایذه بیشتر از جنگ عراق با کویت و یا روسیه و گرجستان کشته می دهیم.

کد خبر 3769951

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha