به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از روابط عمومی حوزه هنری استان گلستان، مسئول واحد هنرهای تجسمی حوزه هنری گلستان گفت: نخستین یادواره سراسری «خط سرخ منا» با ۷۴۸ اثر و انتخاب ۲۸ اثر برگزیده و ۶ اثر به عنوان تقدیر درآذربایجان شرقی به کار خود پایان داد که در بین هنرمندان تقدیر شده فروزان محمد شفیع از گلستان نیز حضور داشت.
محمدرضا عباسپور ادامه داد: اثرتقدیر شده این هنرمند گلستانی، ماحصل حضور در کارگاه آموزشی، تولیدی است که در واحد هنرهای تجسمی این مرکز برنامه ریزی و اجرا شد.
وی افزود: محسن نوری نجفی، رحیم بقال اصغری، جلال پیرمرز آبادی، جواد پیرمرزآبادی، ساسان ناطق، علی داودی، صالح سجادی، قربانعلی طاهری فر، حامد میرزاحسنی، مهدی حق شناس، مرتضی طوسی، سید محمد حسین بلاغی و حمیده عابدی هیات داوران یادواره خط سرخ منا را تشکیل می دادند.
یادواره سراسری ادبی هنری «خط سرخ منا» همزمان با اولین سالروز فاجعه منا و با هدف به نمایش گذاشتن بی کفایتی و بی لیاقتی رژیم آل سعود در مدیریت حج در شهر تبریز برگزارشد.
نظر شما