پیام‌نما

وَأَنْكِحُوا الْأَيَامَى مِنْكُمْ وَالصَّالِحِينَ مِنْ عِبَادِكُمْ وَ إِمَائِكُمْ إِنْ يَكُونُوا فُقَرَاءَ يُغْنِهِمُ‌اللَّهُ مِنْ فَضْلِهِ وَاللَّهُ وَاسِعٌ عَلِيمٌ * * * [مردان و زنان] بی‌همسرتان و غلامان و کنیزان شایسته خود را همسر دهید؛ اگر تهیدست‌اند، خدا آنان را از فضل خود بی‌نیاز می‌کند؛ و خدا بسیار عطا کننده و داناست. * * اللّه از فضلش بسازدشان توانمند / دانا و بگشاينده مى‌باشد خداوند

۲۵ شهریور ۱۳۹۵، ۱۶:۴۰

وزارت دفاع روسیه:

آمریکا در تلاش برای چشم پوشی از اقدامات تروریست ها و معارضان است

آمریکا در تلاش برای چشم پوشی از اقدامات تروریست ها و معارضان است

وزارت دفاع روسیه تاکید کرد که آمریکا در تلاش است تا اقدامات گروه های معارض و تروریستی که به این آتش بس پایبند نیستند را نادیده بگیرد.

به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از المیادین، وزارت دفاع روسیه با صدور بیانیه ای اعلام کرد که طی ۳ روز اجرای آتش بس در سوریه فقط نیروهای ارتش این کشور به آن پایبند بوده اند.

در بیانیه وزارت دفاع روسیه آمده است: معارضان مورد حمایت آمریکا طی ۳ روز از اجرای آتش بس در سوریه، مناطق مسکونی را در این کشور هدف حملات خود قرار داده اند.

در ادامه این بیانیه اعلام شده است: اظهارات مقامات آمریکا درباره آینده اجرای توافق آتش بس سوریه از سوی روسیه حیرت آور است. آمریکا در تلاش است تا اقدامات گروه های معارض و تروریست که به این آتش بس پایبند نیستند را نادیده بگیرد.

وزارت دفاع روسیه در پایان تاکید می کند: مسکو از لحظات نخست توافق با آمریکا مبنی بر برقراری آتش بس در سوریه به این توافق پایبند بوده است.

کد خبر 3770308

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha