پیام‌نما

وَاعْتَصِمُوا بِحَبْلِ‌اللَّهِ جَمِيعًا وَ لَا تَفَرَّقُوا وَ اذْكُرُوا نِعْمَتَ‌اللَّهِ عَلَيْكُمْ إِذْ كُنْتُمْ أَعْدَاءً فَأَلَّفَ بَيْنَ قُلُوبِكُمْ فَأَصْبَحْتُمْ بِنِعْمَتِهِ إِخْوَانًا وَ كُنْتُمْ عَلَى شَفَا حُفْرَةٍ مِنَ النَّارِ فَأَنْقَذَكُمْ مِنْهَا كَذَلِكَ يُبَيِّنُ‌اللَّهُ لَكُمْ آيَاتِهِ لَعَلَّكُمْ تَهْتَدُونَ * * * و همگی به ریسمان خدا [قرآن و اهل بیت (علیهم السلام)] چنگ زنید، و پراکنده و گروه گروه نشوید؛ و نعمت خدا را بر خود یاد کنید آن گاه که [پیش از بعثت پیامبر و نزول قرآن] با یکدیگر دشمن بودید، پس میان دل‌های شما پیوند و الفت برقرار کرد، در نتیجه به رحمت و لطف او با هم برادر شدید، و بر لب گودالی از آتش بودید، پس شما را از آن نجات داد؛ خدا این گونه، نشانه‌های [قدرت، لطف و رحمت] خود را برای شما روشن می‌سازد تا هدایت شوید. * * * معتصم شو به رشته‌ى يزدان / با همه مردمان با ايمان

۲۵ شهریور ۱۳۹۵، ۱۸:۴۷

بازتاب گزارش مهر؛

ورود کمیته امداد به ماجرای «مظفر»/رونق به خانه پیرمرد سر می زند

ورود کمیته امداد به ماجرای «مظفر»/رونق به خانه پیرمرد سر می زند

بیرجند- در پی انتشار گزارش مهر با عنوان« رنج‌هایی که بر دل «شیردل» روستا ماند/فقر هم خانه پیرمرد ۷۰ ساله شد» مسئولان کمیته امداد برای حمایت از وی وارد عمل شدند.

به گزارش خبرنگار مهر، کمتر از ۲۴ ساعت از انتشار گزارش مهر با عنوان « رنج‌هایی که بر دل «شیردل» روستا ماند/فقر هم خانه پیرمرد ۷۰ ساله شد» مسئولان کمیته امداد امام خمینی (ره) به عنوان اولین حامی وارد میدان عمل شدند.

صبح امروز پنج‌شنبه، جمعی از مسئولان حوزه بازرسی و حمایت کمیته امداد امام خمینی(ره) خراسان جنوبی برای بررسی زندگی «مظفر» به روستای چاحوض رفته و از وی دلجویی کردند.

مدیرکل کمیته امداد امام خمینی(ره) خراسان جنوبی در گفت و گو با خبرنگار مهر، با بیان اینکه کمک به مددجویان نیازمند اعتبارات ویژه‌ای است، گفت: در حال حاضر ۳۵ هزار خانواده مددجو در خراسان جنوبی تحت حمایت امداد هستند.

رضا سلم آبادی اظهار کرد: تا یک ماه آینده نیاز های اولیه مظفر برطرف می شود.

وی با بیان اینکه تاکنون کمک هایی در قالب سبد غذایی به وی شده است، افزود: از سال گذشته تا کنون چهار نوبت سبد غذایی به این مددجو اعطا شد.

سلم آبادی ادامه داد: تا یک ماه آینده وسایلی مانند یخچال٬ چراغ خوراک پزی و دیگر نیاز های اولیه زندگی برای او مهیا می شود.

مدیرکل کمیته امداد خراسان جنوبی ادامه داد: همچنین منزل مسکونی وی بهسازی و یک باب سرویس بهداشتی برای شیردل احداث می شود.

وی با اشاره به وضعیت جسمی و بیماری شیردل اظهار کرد: همچنین این پیرمرد از نظر درمانی نیز تحت حمایت قرار می گیرد.

سلم آبادی با بیان اینکه کمیته امداد با کمبود اعتبار رو به رو است٬ افزود: کمک های مالی٬ مسکن و دیگر نیازهای مددجویان در اولویت قرار می گیرد.

وی با بیان اینکه حمایت از خانواده های نیازمند همواره در دستور کار کمیته امداد امام خمینی قرار دارد، افزود: خیران در این زمینه ورود کنند و ما را در ارائه خدمات مطلوب تر یاری کنند.

امید است سایر  خیران،نهادها و موسسات حمایتی برای کمک رسانی به این پیرمرد نیازمند روستایی نیز ورود کنند.

کد خبر 3770339

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha