شفقنا نوشت: مبالغ عجیب هستند و مختلف از ۲۵ هزار تومان گرفته تا ۴۰۰ هزار تومان و کسی هم نیست که بر آشفته بازار فروش بلیط های شهرآورد ۸۳ بین استقلال و پرسپولیس نظارتی داشته باشد. بلیط ها به صورت اینترنتی خریداری شده اما بازهم برخی سود جویان برای بهره هنگفت از خرید و فروش بلیط های شهراورد دندان تیز کرده اند، تا حتی اگر تا حدودی شرایط ایجار بازار سیاه و خرید و فروش دستی بلیط مقابل استادیوم به حداقل برسد اما باز هم افرادی وجود داشته باشند تا از آب گل آلود برای خود ماهی بگیرند.
از دو روز قبل که بلیط فروشی اینترنتی داربی به پایان رسید بارگذاری فروش بلیط توسط برخی سودجویان در فضای مجازی کلید خورد. فروشی که بسته به جایگاه بلیط از ۲۵ هزار تومان شروع و به عدد قابل توجه ۴۰۰ هزار تومان ختم می شود و کماکان تا پیش از آغاز داربی ادامه دارد.
سری به یکی از این سایت های مجازی معروف خرید و فروش کالا زدیم و شاهد اعدادی عجیب و غریب بودیم. در ذیل چند نمونه از این موارد را می بینید.
نظر شما