پیام‌نما

كُتِبَ عَلَيْكُمُ الْقِتَالُ وَ هُوَ كُرْهٌ لَكُمْ وَعَسَى أَنْ تَكْرَهُوا شَيْئًا وَ هُوَ خَيْرٌ لَكُمْ وَعَسَى أَنْ تُحِبُّوا شَيْئًا وَ هُوَ شَرٌّ لَكُمْ وَاللَّهُ يَعْلَمُ وَأَنْتُمْ لَا تَعْلَمُونَ * * * جنگ [با دشمن] بر شما مقرّر و لازم شده، و حال آنکه برایتان ناخوشایند است. و بسا چیزی را خوش ندارید و آن برای شما خیر است، و بسا چیزی را دوست دارید و آن برای شما بد است؛ و خدا [مصلحت شما را در همه امور] می‌داند و شما نمی‌دانید. * * * بس بود چیزی که می‌دارید دوست / لیک از بهر شما شرّی دو توست

۲۶ شهریور ۱۳۹۵، ۱۶:۰۰

امام جمعه موقت یزد:

زیر سئوال بردن عزت کشور پایمال کردن خون شهداست

زیر سئوال بردن عزت کشور پایمال کردن خون شهداست

یزد ـ امام جمعه موقت یزد گفت: امروز زیر سئوال بردن عزت کشور در واقع پایمال کردن خون شهدا است.

به گزارش خبرنگار مهر، حجت الاسلام سید جواد آیت اللهی در خطبه های این هفته نمازجمعه یزد با گرامیداشت فرا رسیدن هفته دفاع مقدس با تاکید بر اینکه باید اهداف و آرمان شهدا را بشناسیم و در مسیر تحقق این آرمانها قدم برداریم، اظهار داشت: شهدا برای این کشور عزت، استقلال و پیشرفت و گسترانیدن چتر اسلام را آرزو داشتند.

وی عنوان کرد: امروز کسانی که عزت کشور را زیر سئوال می برند، بدانند که در حال پایمال کردن خون شهدا هستند.

آیت اللهی ادامه داد: مردم ایران و رزمندگان در طول هشت سال جنگ تحمیلی از امتحانی بزرگ سربلند بیرون آمدن و رمز موفقیت آنها پیروی از فرمایشات امام خمینی (ره) بود.

وی بیان کرد: امروز نیز راه نجات کشور و استمرار انقلاب اسلامی و مصون ماندن کشور از توطئه ها و دسیسه های دشمنان، اطلاعت از رهبری و پیروی از ولایت فقیه است.

امام جمعه موقت یزد با اشاره به اینکه عده ای نیز با اشرافی گری خون شهدا را پایمال می کنند، افزود: اشرافی گریهایی که امروز در جامعه شاهد آن هستیم، کرنش کردن در مقابل دشمن و تمایل نشان دادن به سبک و سیاق زندگی دشمنان ایران و اسلام است و این اقدام بی شک میل به سوی پایمال کردن خون شهدا است.

وی در بخش دیگری از سخنان خود با گرامیداشت روز ۱۸ ذی الحجه روز عید غدیرخم، به بیان فضیلت‌های این روز پرداخت و عنوان کرد: اگر شبی همچون شب قدر را داریم، روزی نیز همچون روز عید غدیر را داریم که از لحاظ فضیلت به بیان و فرموده امام رضا (ع) برابر با دو ماه رمضان است.

آیت اللهی با اشاره به آتش اختلافی که بین مسلمین بعد از رحلت پیامبر خدا حضرت محمد (ص) روشن شد، بیان کرد: این آتش هنوز هم دامنگیر جامعه اسلامی است و اختلاف میان شیعه و سنی تا همین امروز نیز مشکلاتی برای جهان اسلام ایجاد کرده است.

کد خبر 3770833

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha