پیام‌نما

مُحَمَّدٌ رَسُولُ اللَّهِ وَالَّذِينَ مَعَهُ أَشِدَّاءُ عَلَى الْكُفَّارِ رُحَمَاءُ بَيْنَهُمْ * * * محمّد، فرستاده خداست و کسانی که با او هستند بر کافران سرسخت و در میان خودشان با یکدیگر مهربانند * * * ولى سخت‌گيرند بر كافران /  سخن تند رانند با منكران

۲۷ شهریور ۱۳۹۵، ۱۸:۱۵

مدیر آموزش و پرورش شهرستان قرچک خبر داد:

۵۰۰۰ دانش آموز کلاس اولی در قرچک به مدرسه می‌ روند

۵۰۰۰ دانش آموز کلاس اولی در قرچک به مدرسه می‌ روند

قرچک-مدیر آموزش و پرورش شهرستان قرچک گفت: بیش از پنج هزار دانش آموز کلاس اولی در سال تحصیلی جدید در قرچک به مدرسه می‌ روند.

به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از روابط عمومی مدیریت آموزش و پرورش شهرستان قرچک، مهدی نیکبخت مدیر آموزش و پرورش شهرستان قرچک گفت: بیش از پنج هزار دانش آموز کلاس اولی در سال تحصیلی جدید در قرچک به مدرسه می‌ روند.

مدیر آموزش و پرورش شهرستان قرچک افزود: آغاز سال تحصیلی برای کلاس اولی ها چون سال های گذشته یک روز زودتر از سایر پایه‌ها و ۳۱ شهریور برگزار می‌شود.

نیکبخت ادامه داد: خصوصیات و ویژگی های دانش آموزان دوره ابتدایی  شامل خصوصیات بدنی،اجتماعی،عاطفی و ذهنی بوده  که شناخت معلمان دوره ابتدایی نسبت به این خصوصیات بسیار حائز اهمیت است.

وی اضافه کرد: مهمترین و حساس ترین دوره تحصیل و آموزش، دوره  ابتدایی است و در پایه اول ابتدایی شخصیت اجتماعی  فرد تشکیل می شود.

نیکبخت ادامه داد: دانش آموزان پایه اول ابتدایی برای اولین باراز چارچوب خانواده جدا می شوند و به نظریه های گوناگون دیگران پی می برند و کنجکاوی آن ها به صورت هدف دار و جهت دار در می آید.

کد خبر 3771886

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha