به گزارش خبرنگار مهر، آیین وداع با پیکر سه شهید مدافع حرم حضرت زینب(س) شامگاه شنبه با حضور جمعی از مردم و مسئولان شهرستانی در سه نقطه پاکدشت برگزار شد.
مردم متدین و انقلابی شهرستان پاکدشت با ریختن اشک و برگزاری مراسم عزاداری و سینه زنی با پیکر سه شهید دلاور مدافع حرم این شهرستان وداع و اعلام داشتند که راه این شهدا ادامه دارد.
آیین وداع با پیکر شهید نعمت الله احمدی در روستای احمد آباد برگزار شد و مردم متدین این روستا به همراه جمعی از مردم شهرستان پاکدشت با پیکر این شهید گلگون کفن خداحافظی کردند.
مراسم وداع شهیدان احمدی و وفایی نیز به ترتیب در فرون آباد و شهر پاکدشت برگزار شد و در این مراسم از خانواده معظم شهدای مدافع حرم به خاطر صبر و ایستادگی و بصیرت کم نظیرشان تجلیل به عمل آمد.
در این آیین ها اعلام شد که ادامه یافتن راه شهدای مدافع حرم، رسالت سنگینی بر روی دوش تمامی مردم و مسئولان بوده و هرگونه کوتاهی در این زمینه از سوی هیچ فرد و گروهی پذیرفتنی نیست.
همچنین در این مراسم بر عمل به دستورات و وصیت های شهدای انقلاب اسلامی و مدافع حرم در زمینه ها و ابعاد مختلف تأکید شد.
نظر شما