فرمانده پليس راه قم در گفتگو با مهر :
90 تيم پليس راه ترافيك را در نيمه شعبان كنترل ميكنند

فرمانده پليس راه قم از فعاليت 90 تيم پليس در ايام نيمه شعبان جهت كنترل ترافيك در محورهاي مواصلاتي استان قم خبرداد.
وي از اجراي محدوديت ترافيكي جهت تردد وسايل نقليه سنگين شامل كاميون، كاميونت و... از ساعت 6 صبح روز جمعه هفدهم شهريور ماه تا ساعت 6 صبح روز يكشنبه 19 شهريور ماه خبر داد و گفت : در اين طرح ترافيكي از ورود كليه وسايل نقليه سنگين به جادههاي استان قم جلوگيري ميشود و رانندگان اين وسايل نقليه جهت تردد بايد از محور ساوه ـ سلفچگان استفاده كنند.
فرمانده پليس راه به ترافيك سنگين در محور اتوبان قم ـ تهران در ساعت 17 تا 21 روز شنبه اشاره كرد و افزود : ما قصد داريم با استقرار گسترده نيروهاي پليس راه در اتوبان قم تهران ترافيك رواني را در اين مسير ايجاد كنيم.
وي با بيان اين كه در ايام نيمه شعبان نيز طرح ويژه ترافيكي در اطراف مسجد مقدس جمكران به اجرا در ميآيد يادآور شد : در اين طرح مسير تردد اتوبوسها و خودروهاي سواري از يكديگر تفكيك شده است و همچنين از پارك اتوبوسها در محدوده جمكران جلوگيري به عمل ميآيد و كليه اتوبوسها در پاركينگي كه در محدود ميدان انتظار براي آنان آماده شده است توقف خواهند كرد.
سرهنگ فخارنيا در پايان از كليه شهروندان قمي خواست تا در هنگام عزيمت به مسجد مقدس جمكران در اين ايام به جاي استفاده از خودروهاي شخصي از وسايل نقليه عمومي استفاده كنند.
نظر شما