پیام‌نما

وَاعْتَصِمُوا بِحَبْلِ‌اللَّهِ جَمِيعًا وَ لَا تَفَرَّقُوا وَ اذْكُرُوا نِعْمَتَ‌اللَّهِ عَلَيْكُمْ إِذْ كُنْتُمْ أَعْدَاءً فَأَلَّفَ بَيْنَ قُلُوبِكُمْ فَأَصْبَحْتُمْ بِنِعْمَتِهِ إِخْوَانًا وَ كُنْتُمْ عَلَى شَفَا حُفْرَةٍ مِنَ النَّارِ فَأَنْقَذَكُمْ مِنْهَا كَذَلِكَ يُبَيِّنُ‌اللَّهُ لَكُمْ آيَاتِهِ لَعَلَّكُمْ تَهْتَدُونَ * * * و همگی به ریسمان خدا [قرآن و اهل بیت (علیهم السلام)] چنگ زنید، و پراکنده و گروه گروه نشوید؛ و نعمت خدا را بر خود یاد کنید آن گاه که [پیش از بعثت پیامبر و نزول قرآن] با یکدیگر دشمن بودید، پس میان دل‌های شما پیوند و الفت برقرار کرد، در نتیجه به رحمت و لطف او با هم برادر شدید، و بر لب گودالی از آتش بودید، پس شما را از آن نجات داد؛ خدا این گونه، نشانه‌های [قدرت، لطف و رحمت] خود را برای شما روشن می‌سازد تا هدایت شوید. * * * معتصم شو به رشته‌ى يزدان / با همه مردمان با ايمان

۳۰ شهریور ۱۳۹۵، ۹:۱۴

معاون استاندار ایلام تاکید کرد:

لزوم توجه مسئولان ایلام به تحقق سیاست های کلی خانواده

لزوم توجه مسئولان ایلام به تحقق سیاست های کلی خانواده

ایلام-معاون سیاسی امنیتی استاندار ایلام بر لزوم توجه مسئولان ایلام به تحقق سیاست های کلی خانواده ابلاغی مقام معظم رهبری تاکید کرد.

به گزارش خبرگزاری مهر و به نقل از روابط عمومی استانداری ایلام، حسین کلانتری در کارگروه تخصصی زنان و خانواده استان ایلام با بیان اینکه رهبر معظم انقلاب اسلامی در اجرای بند یک اصل ۱۱۰ قانون اساسی سیاست‎های کلی خانواده را در قالب ۱۶ بند ابلاغ کرده اند، افزود: تحقق سیاست های کلی خانواده ابلاغی مقام معظم رهبری به عنوان رویکرد و نقشه راه احاد مردم، متضمن استحکام و سلامت حیات فردی و اجتماعی است.

وی اهتمام وجدیت برای تحقق این سیاست ها را وظیفه و مسئولیت احاد جامعه ذکر کرد و اضافه کرد: نهادهای مسئول نیز باید در قالب کمیته های تخصصی برای پیگیری و تحقق بندهای شانزده گانه سیاست های کلی خانواده تلاش کنند.

معاون سیاسی امنیتی استاندار ایلام اظهار کرد: سیاست های کلی خانواده ابلاغی با کار کارشناسی تهیه شده و ضرورت ها و حساسیت های متناسب باشرایط خاص کنونی برای استحکام و ارتقا خانواده و مهار آسیب های اجتماعی از جمله طلاق و تاخیر در ازدواج در آن مورد تاکید قرار گرفته است.

کلانتری افزود: بزودی بندهای ۱۶ گانه سیاست های کلی خانواده ابلاغی مقام معظم رهبری برای اجرا به تمامی دستگاه های اجرایی استان ابلاغ و دبیران کارگروه های تخصصی انتخاب خواهند شد.

وی با تاکید براینکه دوام و ثبات خانواده به تحقق این سیاست ها و ترویج سبک زندگی اسلامی بستگی دارد، گفت: جامعه زمانی پویا و بالنده خواهد شد که با هویت دینی و مذهبی خود رشد کند و این رسالت و مسئولیت ما را سنگین تر می کند.

کد خبر 3774138

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha