به گزارش خبرگزاری مهر، اولین جلسه کمیته راهبری تنظیم بازار میوه سال ۹۶ در سازمان جهاد کشاورزی استان کرمان برگزار و نقاط قوت و ضعف تنظیم بازار میوه شب عید سال کذشته مورد بحث وتبادل نظر قرار گرفت.
مدیر تعاون روستائی استان کرمان گفت: در سال جاری نیز با در نظر گرفتن تمامی جوانب کار عملیات تهیه و ذخیره سازی و توزیع میوه در ایام پایانی سال توسط تعاون روستایی استان انجام، که میوه با کیفیت و به موقع در اختیار مردم قرار گیرد.
محمد حسینی افزود: باتوجه به اشباع بازار سال قبل پیشنهاد شد ۱۴۰۰تن پرتقال و ۷۰۰ تن سیب درختی برای سال ۹۶ در نظر گرفته و از هم اکنون نسبت به عملیات خرید و ذخیره سازی آن برنامه ریزی شود.
جنوب کرمان دومین قطب تولید مرکبات کشور است و در ایام عید تقاضای بخش عمده ای از بازار کشور را تامین می کند.
نظر شما