پیام‌نما

لَنْ تَنَالُوا الْبِرَّ حَتَّى تُنْفِقُوا مِمَّا تُحِبُّونَ وَ مَا تُنْفِقُوا مِنْ شَيْءٍ فَإِنَّ اللَّهَ بِهِ عَلِيمٌ * * * هرگز به [حقیقتِ] نیکی [به طور کامل] نمی‌رسید تا از آنچه دوست دارید انفاق کنید؛ و آنچه از هر چیزی انفاق می‌کنید [خوب یا بد، کم یا زیاد، به اخلاص یا ریا] یقیناً خدا به آن داناست. * * * لَن تَنَالُواْ الْبِرَّ حَتَّی تُنفِقُواْ / آنچه داری دوست یعنی ده بر او

۳۰ شهریور ۱۳۹۵، ۱۹:۴۲

رئیس سازمان صنعت، معدن و تجارت گلستان:

گلستان رتبه دوم جذب تسهیلات مالی اقتصاد مقاومتی را کسب کرد

گلستان رتبه دوم جذب تسهیلات مالی اقتصاد مقاومتی را کسب کرد

گرگان - رئیس سازمان صنعت، معدن و تجارت گلستان از رتبه دوم گلستان در جذب تسهیلات مالی یکی از طرح های اقتصاد مقاومتی در کشور خبر داد.

حسینقلی قوانلو در گفتگو با خبرنگار مهر درباره طرح های اقتصاد مقاومتی در گلستان بیان کرد: رونق تولید یکی از مهمترین برنامه های حوزه اقتصاد مقاومتی است که از سوی دولت و وزارت اقتصاد طراحی شده که بر اساس آن واحدهای کوچک و متوسط مورد حمایت قرار می گیرند.

قوانلو افزود: مشکلات واحدهای متوقف احصا شده که بر این اساس ۷۵ درصد مشکلات مربوط به نقدینگی بود و مبلغ ۱۶ هزار میلیارد تومان تسهیلات در کنار کمک بانک ها برای فعالیت واحدهای کوچک و متوسط تخصیص داده شد.

وی به بیان آماری درباره صنایع استان پرداخت و گفت: از مجموع ۹۷ درصد صنایع کوچک و متوسط در گلستان، ۹۲ درصد صنایع کوچک و پنج درصد صنایع متوسط هستند.

وی خاطرنشان کرد: تا روز گذشته بیش از ۵۶ هزار طرح و واحد در سامانه «بهین یاب» ثبت نام شده که بیش از ۳۷۰۰ طرح و واحد موفق به اخذ تسهیلات به ارزش بیش از ۳۴۰۰ میلیارد تومان شده اند.

دبیر کارگروه تسهیل و رفع موانع تولید گلستان خاطرنشان کرد: همچنین حدود چهار هزار میلیارد تومان به طور مستقیم از سوی بانک ها پرداخت شده که در مجموع ۷۲۰۰ میلیارد تومان که بیش از ۵۰ درصد را شامل می شود، پرداخت شده است.

قوانلو تصریح کرد: با تلاش های صورت گرفته، گلستان جزو نخستین استان های ثبت نام کننده بوده و تاکنون ۲۴ جلسه کارگروه تسهیل و رفع موانع تولید با حضور استاندار برگزار کرده ایم.

وی درباره جذب منابع مالی برای واحدهای کوچک و متوسط در گلستان بیان کرد: در گلستان ۱۶۹۷ واحد و طرح ثبت نام کرده اند که از این تعداد ۱۱۷ واحد موفق به کسب تسهیلات به ارزش ۱۷۶ میلیارد تومان شده اند.

وی ادامه داد: گلستان پس از فارس، رتبه برتر اخد تسهیلات در کشور را در دست دارد و جمع پرداختی ها بیش از ۳۰۰ میلیارد تومان شده است.

کد خبر 3774501

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha