به گزارش خبرنگار مهر، ذبیح الله قائمی در جلسه شورای آموزش و پرورش استان البرز که صبح چهارشنبه در دبستان حضرت فاطمه(س) شهرستان کرج برگزار شد، اظهار کرد: روند رو به افزایش جمعیت در استان البرز بیانگر این است البرز در رتبه نخست مهاجرت پذیری قرار دارد.
وی با بیان اینکه بحث جمعیت و ارائه خدمات مطلوب در بخش آموزش و پرورش ارتباط تنگاتنگی با یکدیگر دارند، افزود: باید محرومیت های آموزش و پرورش البرز از بین برود.
رئیس سازمان مدیریت و برنامه ریزی استان البرز با تاکید بر لزوم توجه بیشتر به استان البرز از جمله در حوزه آموزش و پرورش، تصریح کرد: رشد جمعیت استان البرز باید مورد توجه قرار گیرد.
وی خاطرنشان کرد: دانشگاه فرهنگیان استان البرز در وضعیت اسف باری به سر می برد.
در ادامه حجت الاسلام شمس الله فلاح مدیرکل نهاد عمومی کتابخانه های استان البرز با اشاره به جایگاه کتاب و کتابخوانی در جوامع امروزی، گفت: وضعیت کتابخانه های مدارس البرز مناسب نیست.
وی با بیان اینکه باید جایگاه کتابخانه های مدارس مورد توجه قرار گیرد، تصریح کرد: نهادکتابخانه ها آمادگی ارائه آموزش لازم به کتابداران مدارس را دارد.
نظر شما