پیام‌نما

وَلَنْ تَرْضَى عَنْكَ الْيَهُودُ وَلَا النَّصَارَى حَتَّى تَتَّبِعَ مِلَّتَهُمْ قُلْ إِنَّ هُدَى اللَّهِ هُوَ الْهُدَى وَلَئِنِ اتَّبَعْتَ أَهْوَاءَهُمْ بَعْدَ الَّذِي جَاءَكَ مِنَ الْعِلْمِ مَا لَكَ مِنَ اللَّهِ مِنْ وَلِيٍّ وَلَا نَصِيرٍ * * * یهود و نصاری هرگز از تو راضی نمی شوند تا آنکه از آیینشان پیروی کنی. بگو: مسلماً هدایت خدا فقط هدایت [واقعی] است. و اگر پس از دانشی که [چون قرآن] برایت آمده از هوا و هوس های آنان پیروی کنی، از سوی خدا هیچ سرپرست و یاوری برای تو نخواهد بود. * * * از تو کی خوشنود گردند ای ودود! / از رهی، هرگز نصاری و یهود؟

۳۱ شهریور ۱۳۹۵، ۱۲:۱۱

استاندار البرز:

بودجه آموزش و پرورش استان البرز نیازمند بازنگری است

بودجه آموزش و پرورش استان البرز نیازمند بازنگری است

کرج - استاندار البرز بر بازنگری بودجه آموزش و پرورش استان تاکید کرد و گفت: باید به حوزه آموزش و پرورش در استان مهاجر پذری البرز توجه ویژه ای شود.

به گزارش خبرنگار مهر، سید حمید طهائی در ششمین جلسه شورای آموزش پرورش استان که صبح چهارشنبه در دبستان فاطمه زهرا(س) شهرستان کرج برگزار شد، بر ضرورت توجه معلمان به تعلیم و تربیت دانش آموزان تاکید کرد و گفت: توجه به این مهم بخش دستاوردی زیربنایی و عمومی به دنبال خواهد داشت.

وی ابراز امیدواری کرد در حوزه آموزش و پرورش به کمک سازمان های مردم نهاد و خیرین گام های بلندی برداشته شود، گفت: باید تلاش کنیم در حوزه مشارکت برای ساخت و همچنین تجهیز مدارس از خیرین بیشتری کمک بگیریم.

طهائی اضافه کرد: در حال حاضر ۴۲۷ هزار دانش آموز در استان مشغول به تحصیل هستند که این جمعیت با کل جمعیت برخی استان ها برابری می کند به همین منظور باید در راستای افزایش زیرساخت های آموزشی اقدام شود.

استاندار البرز با تاکید بر اینکه مهاجرپذیر بودن استان نیازمند نگاه و توجه ویژه وزارت آموزش و پرورش است، گفت: بهبود چنین وضعیتی نیازمند برنامه ریزی است.

وی به استقرار برخی مراکز علمی، دانشگاه ها و پژوهشگاه های در استان البرز اشاره کرد و گفت: وجود این مراکز باید به رشد علم استان کمک کند به همین منظور باید تلاش کنیم البرز در این حوزه جزء ۴ استان برتر کشور جای گیرد تاثیر گذاری و تاثیر پذیری در آموزش پرورش در این بخش از اهمیت بالایی برخوردار است.

استاندار البرز در بخش دیگر سخنان خود به دوشیفته بودن ۴۸ درصد از مدارس استان اشاره کرد و گفت: تراکم دانش آموزان در کلاس ها نسبت به متوسط کشور بالا است این مهم نشان دهنده شرایط متفاوت استان است.

طهائی با اشاره به اینکه جمعیت البرز برابر ۴ استان کشور است، گفت: این در حالی است که بودجه تخصیص یافته به این استان قابل قبول نیست و باید اصلاح شود.

کد خبر 3775009

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha